Ads Area

Fitness verileri Apple WatchOS 4 ile ölçülecek

Apple WatchOS 4, 700 milyon egzersizi takip edecek WatchOS 4 ile fitness ekipmanları arasında iki yönlü iletişim başladı. 

Sektörde ilk kez, akıllı saat ve fitness ekipmanı arasında kalori, mesafe, hız, çıkılan kat sayısı, eğim ve tempo dahil, daha önceden paylaşılmamış veriler kusursuz bir şekilde eşzamanlanıyor.

Life Fitness’ınfitness ekipmanları, spor salonunda yaktığınız kaloriyi, koştuğunuz mesafeyi, nabzınızı vb. bilgileri saatinize aktarabilecek. 

Ticari fitness ekipmanları endüstrisinde global lider olan Life Fitness, kardiyo cihazlarının Apple Watch ile kablosuz ve sorunsuz bir şekilde eşleştirileceğini ve böylece egzersiz yapanların mümkün olan en doğru ölçümleri izleyebileceğini açıkladı. Apple Watch, Life Fitness ekipmanlarına sorunsuz bağlanacak 

Apple WatchOS 4 ile favori kardiyo ekipmanlarını kullanan müşteriler çok yakında Apple Watch’larını tek bir dokunuşla Life Fitness’ın koşu bantları, kondisyon bisikletleri veya cross- trainer ekipmanları ile doğrudan eşleştirebilecek. 
Sektörde ilk kez, akıllı saat ve fitness aleti arasında kalori, mesafe, hız, çıkılan kat sayısı, eğim ve tempo dahil, daha önceden paylaşılmamış veriler kusursuz bir şekilde eşzamanlanıyor. 

Bu da, en düşük düzeyde aygıt yönetimiyle mümkün olan en doğru ölçümleri sağlıyor. Egzersiz yapmaya başlarken, Apple Watch’unuzu fitness konsoluna yaklaştırmanız bağlantı kurmanız için yeterlidir. 

Ek uygulamalar indirmeniz, ekstra ayar yapmanız veya karmaşık menülerde dolaşmanıza gerek yoktur. Bağlandıktan sonra, Apple Watch ve Life Fitness cihazınız, kalp hızı, yakılan kalori, mesafe, hız ve eğim gibi verileri birbirine aktarır.

“Kullanıcılara olağanüstü deneyimler sağlayacak” Life Fitness'inBaşkanı JaimeIrick, "Bu çığır açan yeniliğin fitness endüstrisine taşınması için heyecanlıyız. Dünyadaki kardiyo cihazlarımızda yılda 700 milyondan fazla egzersiz yapılıyor ve kullanıcıların kolay veri takibi ile kişiselleştirilmiş egzersizler istediğini biliyoruz. 

Bu yenilik, kullanıcılara olağanüstü deneyimler sağlamak için nasıl yenilikler yapacağımızın sadece bir örneğidir. Life Fitness, kişiselleştirilmiş egzersiz deneyimleri ve teknolojik tesis çözümleri sunarak müşterilerini desteklemeye devam edecektir” dedi. 

Apple Watch ile bağlantı, 2017 yılı içinde Life Fitness'in premium kardiyo konsolu Discover SE3 HD’de kullanılabilir olacak. Bu yılın başlarında tanıtılan Discover SE3 HD'nin 21 inç koşu bandı ekranı ve 16 inç bisiklet, crosstrainer ve 1080p çözünürlüklü PowerMill ekranı bulunuyor. 

Yakın gelecekte, Life Fitness portföyündeki diğer markalar Cybex, SCIFIT ve IndoorCyclingGroup da Apple Watch ile uyumlu hale gelecek.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area