Ads Area

Vestel Küçük Ev Aletleri ve Elektrikli Süpürgelerde yüzde 50’ye varan indirim

Vestel, Anneler Günü’ne özel düzenlediği kampanya kapsamında küçük ev aletleri ve elektrikli süpürge kategorisindeki seçili pek çok ürünü, yüzde 50’ye varan indirimle tüketicilerine iyi bir hediye seçeneği olarak sunuyor. 

Vestel, küçük ev aletlerinde Anneler Günü’ne özel seçili ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim kampanyası başlatıyor. 

15 Mayıs’a kadar geçerli olacak kampanya ile tost makinesinden el blender’ına, buharlı ütüden elektrikli süpürgeye kadar pek çok ürün, Vestel satış noktalarında ve www.vestel.com.tr adresinde yüzde 50’ye varan indirim fırsatları ile tüketiciyle buluşuyor.  

Kahvaltılar Vestel’in Sefa Serisi T2500 Kırmızı Tost Makinesi ile Şenleniyor 
Sabah kahvaltılarını lezzetli tostlar ile şenlendirmek isteyenler için Vestel Sefa Serisi T2500 tost makinesi, 6 kişilik tost yapma kapasitesi ve çıkarılıp yıkanabilen yapışmaz plakaları sayesinde rahat bir kullanım sunuyor. 

3 kademeli ısı ayar düğmesine sahip tost makinesinin 180 derece açılabiliyor olması ızgara şeklinde kullanımını da kolaylaştırıyor. Ürünün 90 derece dik durabiliyor olması ise yerden tasarruf sağlıyor.  

Anneler Gününe Özel Tavsiye edilen satış fiyatı 149TL. Formunu dikkat eden Anneler için Mix&Go Vestel’in Mix&Go Blender serisi ile taze sebze ve meyveler ile hazırlanan özel karışımlar formunu korumak isteyen anneler için en ideal hediye. 

Rahatça takılıp çıkarılabilen karıştırma şişeleri ve paslanmaz bıçakları, meyve ve sebzelerden sağlıklı içecekler hazırlamayı mümkün kılıyor. 

Mix&Go’nun iki farklı boyuttaki karıştırma şişeleri hem kapaklı oluşu ile pratik, hem de BPA içermeyen malzemeden üretildiği için son derece sağlıklı. Meyveli süt, smoothie, ayran ve buzlu kahve gibi içecekleri pratik bir şekilde hazırlayabilen Vestel Mix&Go Blenderler; turuncu, yeşil, kırmızı ve siyah renk seçenekleriyle mutfakları renklendiriyor.  

Anneler Gününe Özel Tavsiye edilen satış fiyatı 109TL. Mutfakta En Pratik Yardımcı; Vestel Tarçın S&K El Blenderı Anneler Günü’ne birbirinden lezzetli kekler ile tat katmak isteyenler için Vestel Tarçın K ve S El Blender’ı ergonomik tutma yeri ile kolay kullanım sağlıyor. 

Çıkartılabilir paslanmaz çelik çırpma ucu sayesinde temizliği çok kolay olan Vestel Tarçın K ve S El Blender’ı Anneler Gününe Özel sadece 84 TL.

Ads Area