Ads Area

Asus Zenfone 4 serisi hakkında yeni bilgiler

Asus'un CES 2017 fuarında Zenfone 3 Zoom ve Zenfone AR modellerinin duyurusunu gerçekleştirerek bu yıl akıllı telefon pazarına oldukça hızlı bir giriş yapması ile birlikte, gözler Zenfone 4 serisine çevrildi. 

Bu yıl yaklaşık 40 milyon adet akıllı telefon satışı gerçekleştirmek isteyen Asus'un Zenfone 4 serisi için MWC etkinliğini pas geçmesi, cihazların Computex 2017 etkinliğinde gün yüzüne çıkacağı iddialarını güçlendirdi. 

Asus Zenfone 4, Zenfone 4 Max ve Zenfone 4s geliyor! Asus, ilk etapta kullanıcıların karşısına Zenfone 4, Zenfone 4 Max ve Zenfone 4s olmak üzere üç farklı akıllı telefon modeli ile çıkacak. 
Asus'un, Zenfone 4 Max modeli ile yüksek batarya kapasitesini, Zenfone 4s modeli ile ise üst seviye kamera ve multimedya deneyimini kullanıcılar ile buluşturması bekleniyor. 

5.5 inç büyüklüğünde Full HD bir ekrana ev sahipliği yapması beklenilen Zenfone 4 Max'ın Snapdragon 630 veya 660'dan güç alması ve 5000 mAh kapasiteli bataryadan beslenmesi bekleniyor. 

Zenfone 4 modeli konusunda en büyük soru işareti ise, cihazın Snapragon 820'den mi yoksa yeni nesil Snapdragon 835 işlemciden mi güç alacağı Zira, Zenfone 4 cephesinden elde edilen bilgiler oldukça sınırlı.shiftdelete

Ads Area