Ads Area

Reeder P11SE Art alana powerbank hediye

Son dönemlerin yeni trendi, çift arka kamerası, iddialı özellikleri ve uygun fiyatıyla dikkat çeken Reeder P11SE Art modeli, Vatan Bilgisayar’da powerbank hediyesiyle beraber 30 Nisan’a kadar satışa sunuldu. 

1983 yılından beri elektronik mağazacılık alanında hizmet veren ve bu alanda Türkiye’nin en büyük zincirlerinden biri haline gelen Vatan Bilgisayar ile 2009 yılında e-kitap okuyucu ile girdiği elektronik sektöründe yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken reeder, yeni bir kampanyaya imza attı. 

Türkiye’nin en büyük elektronik mağaza zincirlerinden Vatan Bilgisayar’dan, çift arka kamerasıyla fark yaratan reeder P11SE Art alan herkese, piyasa değeri 79 TL olan 5000 mAh gücünde taşınabilir şarj cihazı hediye ediliyor. 
Kampanyanın son günü ise 30 Nisan. 13 MP’ye 8 MP çözünürlüğe sahip olan çift arka kamerasıyla çekilen fotoğraflarda ‘’Bokeh’’ etkisi adı verilen özel bir efekt ile güçlü bir odaklama ve derinlik sunan reeder P11SE Art modelinin, 8 MP çözünürlüğünde fotoğraflar sunan ön kamerası da, arka kamerası gibi iddialı. 

 P11SE Art modeli Full HD çözünürlük sunan 5.5 inç büyüklüğünde IPS ekrana, 3 GB RAM’e, 32 GB dahili depolama alanına ve 128 GB artırılabilir hafızaya sahip. 

Çift SIM kart girişine ve ekstra güvenlik sağlayan parmak izi okuyucu özelliğine de sahip olan model, 3300 mAh bataryası ile kullanım süresini uzatıyor. Taşınabilir şarj cihazı hediyesi ile birlikte reeder P11SE Art modelinin satış fiyatı ise 1199 TL.

Ads Area