Ads Area

NIKE’ta 50 TL NIKE bonus

1 – 30 Nisan 2017 tarihleri arasında bonus üyesi NIKE mağazalarından yapacağınız 350 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL NIKE bonus kazanın 

50 TL NIKE Bonus, NIKE mağazalarından Garanti bankası posundan tek seferde yapılan 350 TL ve üzeri tek ve taksitli ödemelerde kazanılacak olup, bir sonraki alışverişte kullanılabilecektir. 

Kampanyadan yararlanmak için ilk harcamadan önce; SMS ile NIKE yazıp 3340'a gönderilmeli veya Bonus Flaş üzerinden “Hemen Katıl” butonu tıklanmalıdır. 

Kazanılan Bonus'lar alışveriş anında kartınıza yansır ve 10 Mayıs 2017 tarihine kadar sadece NIKE mağazalarında kullanılabilir. 10 Mayıs 2017 itibariyle kullanılmayan bonus geri alınacaktır. 

 Kampanya müşteri bazındadır. Her müşteri kampanyadan en fazla 1 kere yararlanabilir ve en fazla 50 TL NIKE Bonus kazanabilir. Kampanyaya Garanti Bonus, Bonus Business, Paracard, Money Bonus, Flexi (sms ile), Bonus Flexi (sms ile), Bonus Genç (sms ile) dahildir. 

Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç müşterilerinin NIKE Bonus kampanyasına katılması için harcamadan önce EVET yazıp bir boşluk bırakıp NIKE yazıp bir boşluk bırakarak kartının son 6 hanesi ile birlikte banka sisteminde kayıtlı telefon numarasından 3340'a SMS göndermeleri gerekmektedir. 

 Kampanyaya katılım kısa mesajının sistemimize ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınacaktır. Kampanyaya katılım SMS'leri KDV ve ÖİV dahil Avea için 60 Kr, Turkcell için 65 Kr, Vodafone için 41,5 Kr'dur. Geri Dönüş SMS leri Garanti Bankası tarafından karşılanır.

Ads Area