Ads Area

Xiaomi Mi 6 fiyatı ve özellikleri sızdırıldı

Xiaomi’nin yeni amiral gemisi Mi 6, bugün ayrıntılı teknik özellikleri ve akıllara zarar bir fiyat etiketiyle ortaya çıktı. Bakalım cihaz fiyatına oranla ne gibi özellikler sunuyor. 

Çin akıllı telefon pazarının lideri Xiaomi’nin, “amiral gemisi katili” olarak adlandırılan ucuz ancak güçlü “Mi” akıllı telefon serisinin yeni üyesi Mi 6, bugün ayrıntılı teknik özellikleri ve akıllara zarar bir fiyat etiketiyle listelendi. 

Bakalım cihaz fiyatına oranla ne gibi özellikler sunuyor. Çin menşeli bir online satış sitesi olan “Oppomart”, bugün Xiaomi’nin yeni amiral gemisi Mi 6’yı ayrıntılı teknik özellikleri ve fiyat etiketiyle beraber kısa süreliğine sitesinde listeledi. 
Yukarıdaki görselden de görebileceğiniz üzere yeni Xiaomi Mi 6: Snapdragon 835 işlemciye, 6 GB LPDDR4 RAM ve 128 GB ROM’a, 5,15 inç büyüklüğünde - FullHD çözünürlüğünde OLED bir ekrana ve son olarak önde 13 MP, arkada ise 19 MP’lik (“Sony Exmor”, ikinci kamera 13 MP olabilir) iki adet kamera sensörüne sahip. 

Tüm bu güçlü donanımın sadece 299 dolar gibi bir fiyat etiketiyle son kullanıcıya ulaştırılması, şüphesiz diğer akıllı telefon üreticilerini çok zor durumda bırakacaktır. 

Zira Samsung ve Apple’ın yeni amiral gemisi cihazlarının 800 ila 1000 dolar aralığında bir fiyat etiketiyle satışa çıkması bekleniyor.shiftdelete

Ads Area