Ads Area

Samsung'un online alışveriş sitesi Türkiye’de kullanıma sunuldu

Dün gerçekleştirilen etkinlikte merakla beklenen Galaxy S8 ve Galaxy S8+’ı görücüye çıkaran Samsung, yeni cihazlarıyla birlikte online alışveriş mağazasını da Türkiye’de kullanıma sundu. 

Samsung’un uzun süredir gündemde yer alan yeni akıllı telefonları dünya ile eş zamanlı olarak dün İstanbul’da düzenlenen etkinlikte tanıtıldı. 

Galaxy S8 ve Galaxy S8+, donanım özelliklerinin yanı sıra yüzde 84 ekran/kasa oranıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 

Infinity Display (Sonsuz Ekran), telefonu -kısmen- bilgisayara dönüştüren DeX istasyonu, İris Tarayıcı, Bixby sesli asistan, yeni 10 nm işlemci ve AKG kulaklık olmak üzere önemli yeniliklerle birlikte gelen cihazların, 4399 TL (Galaxy S8) ve 4999 TL (Galaxy S8+) gibi beklentilerin üzerinde fiyat etiketiyle 21 Nisan'da ülkemizde satışa sunulması bekleniyor. 

Diğer taraftan etkinliğin sona ermesiyle e-ticaret sitesi "shop.samsung.com.tr"yi Türkiye’de aktif duruma getiren Samsung, platformda sadece kendi ürünlerine yer vereceğini açıkladı. 

Hatırlayacağınız gibi şubat ayında açılan Samsung WA’de Güney Koreli şirketin yanı sıra farklı üreticilere de yer veriliyor. Ücretsiz kargo ve 14 gün içinde iade gibi desteklere sahip online mağazada şimdilik sadece Galaxy S8/S8+ ön siparişi verilebiliyor fakat ilerleyen dönemlerde ürün yelpazesinin artırılacağı ifade ediliyor.donanimhaber
Tags

Ads Area