Ads Area

Samsung Galaxy C5 Pro gün yüzüne çıktı

Kullanıcılar her ne kadar Samsung'un kısa bir süre sonra duyurusunu gerçekleştireceği yeni amiral gemisi Galaxy S8'e odaklanmış olsalar da, kısıtlı bütçe nedeniyle orta ve giriş seviyesi modellere yönelen büyük bir kitle bulunuyor. 

Oldukça fazla modele sahip olması sayesinde kullanıcılara geniş bir akıllı telefon yelpazesi sunan Samsung, bu kez kullanıcıların karşısına Galaxy C5 Pro modeli ile çıkmaya hazırlanıyor. 

Geçtiğimiz yıl satışa sunulan Galaxy C5'in güncellenmiş bir versiyonu olan Galaxy C5 Pro, SM-C5010 model numarası ile karşımıza çıkıyor. 

Samsung Galaxy C5 Pro tasarımı ortaya çıktı! Weibo aracılığıyla yapılan paylaşımda, siyah renkli Samsung Galaxy C5 Pro modeline ait fotoğrafların Çin'de düzenlenen Samsung Forum etkinliğinde çekildiği belirtiliyor. 

 Qualcomm'un 2 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli Snapdragon 625 işlemcisinden ve Adreno 506 grafik biriminden güç alan Galaxy C5 Pro, 5.5 inç büyüklüğünde Full HD bir ekrana ev sahipliği yapacak. 

 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanının yer aldığı akıllı telefonun, ön ve arka yüzünde 16 megapiksel çözünürlüğünde bir kameraya yer veriliyor. Samsung'un Galaxy C5 Pro modelini satışa sunacağı tarih bilinmezliğini korurken, cihazın yaklaşık olarak 360 dolar fiyat etiketine sahip olacağı belirtiliyor.shiftdelete

Ads Area