Ads Area

General Mobile GM 6 özellikleri fiyatı

General Mobile GM 6 resmi olarak tanıtıldı! Barcelona'da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi'nde resmi tanıtımı yapılan General Mobile GM 6 modelinin özelliklerini haberimizde bulabilirsiniz!  

General Mobile GM 6 özellikleri 
General Mobile GM 6 modelinde MediaTek MT6737T işlemcisi yer alıyor. Daha önceki 3 modelinde Snapdragon işlemci kullanan General Mobile, bu modelde ise MediaTek işlemciye yer veriyor. 

Dört çekirdekli olan bu işlemci, 1.5 GHz frekans hızını sunuyor. Grafik yongası tarafında ise Mali-T720 MP2 yer almakta. Bu grafik yongası ise çift çekirdekli ve 550 MHz - 600 MHz arası frekans hızına sahip. 

General Mobile GM 6 modelinde 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafıza yer alırken, hafıza kartı girişi ile telefonun hafızası yükseltilebiliyor. General Mobile GM 6 modelinde 5 inç boyutlu Incell IPS ekran 1280 x 720 ekran çözünürlüğü sunacak. 

3000 mAh kapasiteli değiştirilebilir pile yer verilen telefonda, 13 Megapiksel arka kamera ve flaşla desteklenen 8 Megapiksel çözünürlüklü ön kamera yer alıyor. 

Bağlanabilirlik tarafında ise 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.1, VoLTE, ViLTE, VoWiFi gibi Teknolojiler yer alırken, GM 6 modelinde FM Radyo desteği de yer alıyor. General Mobile GM 6 tasarımı Şık bir tasarıma sahip olan General Mobile GM 6 modeli, metal kasa tasarıma sahip. Telefonun ön yüzündeki parmak izi okuyucusu da gözlerden kaçmıyor. 

Telefonun 5 inç boyutlu ekranı da 2.5D kavisli tasarıma ve Gorilla Glass korumaya sahip. Telefonun arka kısmı da sade bir tasarıma sahip. Arka kısımda 13 Megapiksel kamera, LED flaş ve General Mobile logosu yer almakta. Telefonun sol tarafında ses kontrol tuşları ve sağ kısmında da güç tuşuna yer verilmiş.shiftdelete

Ads Area