Ads Area

Çift kenarı kavisli ekrana sahip Galaxy Tab S3'ün görüntüleri sızdırıldı

Sızdırılan yeni görsellere bakılırsa Samsung'un 26 Şubat tarihinde Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtacağı Galaxy Tab S3, kavisli ekrana sahip ilk tablet modeli olabilir. 

Samsung'un yaklaşan Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC) tanıtacağı Galaxy Tab S3'ün teknik özellikleri kısa bir süre önce gün ışığına çıkmıştı. 

Şirket yayınladığı teaser görseliyle yeni tabletin 26 Şubat tarihinde MWC 2017'de tanıtacağını onaylamıştı. Bugün ise cihaza ait olduğu iddia edilen ilk görüntüler ortaya çıkmış durumda. 

Yayınlanan görseller Galaxy Tab S3'ün tasarımı ve fiziksel görünüşüyle ilgili fikir sahibi olmamızı sağladığı gibi beklenmedik bir ayrıntıyı da açığa çıkarıyor: kavisli bir ekran.  

Samsung kavisli ekranı tabletlere taşıyor 
Şimdiye kadar, kavisli veya kenar ekranlar sadece şirketin amiral gemisi akıllı telefonlarında kullanılıyordu. 

Ancak görünen o ki Galaxy Tab S3'ün ekranının her iki yanı da kavisli bir tasarıma sahip olacak. Büyük olasılıkla tablet yazılımına da bu özelliğe has fonksiyonlar eklenecek. 

Öte yandan resimlerden görülebileceği gibi tabletin arkasını oluşturan cam da artık piyasada olmayan Galaxy Note 7 tasarım çizgisini yansıtıyor. Yani her iki tarafı da eğimli bir yapıya sahip. 

Bu şekilde Samsung, yeni cihazınızın görünümünü ve ergonomisini en üst seviyeye çekmeye çalışacak. Yeni tabletin Android tablet imajını bir adım ileriye taşıyabileceğini rahatlıkla söyleyebiliriz. 

Cihazın 2.048x1.536 piksel çözünürlüklü 9,7 inç ekranı SuperAMOLED teknolojisine sahip olacak. Qualcomm Snapdragon 820 işlemciyle donatılması beklenen tablet 4GB RAM ve 32 yada 128 GB depolama alanıyla birlikte gelecek. Ayrıca kutudan Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle çıkacak. 

Son olarak, Galaxy Tab S3'ün 26 Şubat'ta Barselona'da lanse edileceğini hatırlatalım. Cihazın Wi-Fi bağlantılı versiyonunun 600 dolar fiyat etiketine sahip olacağı söyleniyor. Mobil şebekeleri destekleyen varyantta bu rakam biraz daha artacaktır.donanimhaber

Ads Area