Ads Area

Samsung Galaxy A 2017 Serisi Suya Dayanıklı Olacak

Samsung 2017 yılında yeni Galaxy A 2017 serisi çıkaracak olup, bu seride en önemli özellik ise telefonun suya dayanıklı olması olacaktır. 

Güney Kore’ li Samsung telefon üreticisi A serisini çıkması ve satışlarının iyi bir şekilde ilerlemesinin ardından A serisi altında 2016 modelini de piyasaya sürmüş ve onun da satışlarının iyi bir şekilde ilerlemesine oldukça sevinerek A 2017 serisini çıkarmak için çalışmalarını sürdürmektedir. 

Cihazları tasarımı oldukça şık ve donanımsal özelliklerinin fazla olarak üreterek sizlere güzel imkanlar sunmak için çalışmalarını sürdürürken Galaxy A 2017 modelinde suya dayanıklı bir cihaz üreterek sizlere suyun altında da telefonla konuşabilme, fotoğraf çekme özelliklerini sunmaktadır. 

 Samsung kullanıcılarını sevindirecek olan bu cihaz ile Galaxy A 2017 serisi oldukça satışa sahip olacağı beklenilmektedir. Güney Koreli cihaz üreticisi olan Samsung 5 Ocak tarihin de bu cihazı sizlere tanıtacaktır. 

Bu tanıtım yapılmadan önce cihazla ilgili bazı bilgilerin sızması sizlerin cihazın bazı özellikleri hakkında bilgi sahibi olamasına yardımcı olmuştur. Galaxy A3, Galaxy A5 ve son olarak Galaxy A7 serilerinin özellikleri ve bilgileri hakkında Hollanda’ nın web sitesin de bazı özellikler sızmış ve sizlere cihazlar hakkında kesin bilgiler sunulmuştur. 

Bu haber ise Samsung’ un Malezyalı Bilişim Sorumlusu olan Lee Jui Siang’ dan gelmiştir. Yeni Galaxy serisi suya ve toza karşı dayanıklı olarak üretilmesi IP68 sertifikası ile üretilerek sizlere sunulacağı belirtilmiştir.scroll.

Ads Area