Ads Area

Asus Zenfone 3 Zoom tanıtıldı

Asus'un Las Vegas'ta düzenlenen CES 2017 etkinliği kapsamında duyurusunu gerçekleştirdiği akıllı telefonlardan birisi de, Zenfone 3 Zoom oldu. 


Asus Zenfone 3 Zoom, adından da anlaşılabileceği üzere kamera yetenekleri ile ön plana çıkan bir akıllı telefon. 

Zenfone Zoom modelinde kamera çıkıntısı nedeniyle kullanıcılardan oldukça fazla tepki alan Asus, Zenfone 3 Zoom modelinde çift kamera kullanarak tasarımsal açıdan sorunu oldukça iyi bir çözüme kavuşturdu. 

Gelin, Zenfone 3 Zoom'un teknik özelliklerine ve tasarımına hep birlikte bakalım! Asus Zenfone 3 Zoom kullanıcılara neler sunuyor?
Zenfone 3 modelinde olduğu gibi Qualcomm'un 2 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli Snapdragon 625 işlemcisinden ve Adreno 506 grafik biriminden güç alan Zenfone 3 Zoom, 4 GB RAM ile birlikte geliyor. 

5000 mAh büyüklüğündeki devasa bataryası ile yaklaşık 2 gün pil ömrü sunan Zenfone 3 Zoom, sadece 7.83 mm kalınlığında ve 170 gram ağırlığında. 5.5 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlük sunan bir ekrana ev sahipliği yapan telefonun, depolama kapasitesi henüz bilinmiyor. 

Asus Zenfone 3 Zoom kamera özellikleri! Telefonun her iki kamerası 12 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraf çekebilirken, sensörlerden birisi f/1.7 diyafram aralığına sahip 25 mm geniş açılı diğeri ise 2.3x optik yakınlaştırma sağlayan 59 mm'lik bir sürüm. 

Zenfone 3 Zoom'da Asus'un geliştirmiş olduğu TriTech+ otofokus sistemine, yenilenmiş yeni bir lazer odak sistemi eşlik ediyor. 

iPhone 7 Plus'da olduğu gibi çift kamerası sayesinde fotoğraflarınızın arka planını bulanıklaştırarak bokeh efekti oluşturabilen Zenfone 3 Zoom, 2.3x optik zoom yapabiliyor.

ISO seviyelerini otomatik olarak ayarlayan ve gürültüyü azaltan Süper Piksel Teknolojisini ilk defa bu cihazda kullanan Asus, telefonun kamerasının iPhone 7 Plus'a göre ışığa 2.5 kat daha hassas olduğunu iddia ediyor. 

 Zenfone 3 Zoom'un ön tarafında ise Sony IMX 214 sensörün kullanıldığı 13 megapiksel çözünürlüğünde bir kamera bulunuyor. Karanlık ortamlarda ekran flaşı sayesinde ön kamera ile çekim yapabilmenize imkan tanınıyor.shiftdelete

Ads Area