Ads Area

ZTE NUBİA Z11 GERÇEK GÖRÜNTÜLERİYLE SIZDIRILDI

Çin'in en büyük akıllı telefon üreticilerinden ZTE'nin yeni amiral gemisi akıllı telefonu Nubia Z11'in tanıtımına sadece 1 hafta kala cihazın gerçek görüntüleri ve teknik özellikleri ortaya çıktı. 

Cihazın daha önceden internet çizimleri sızdırılmıştı ancak gerçek görüntülerinin de ortaya çıkmasıyla modelin tasarımı ve teknik özellikleri kesinleşti. 

Sızdırılan bilgilere göre ZTE Nubia Z11'de 5.5 inç boyutunda Full HD çözünürlüklü 2.5D camla kaplanmış bir ekran bulunuyor. Hem 2.5D camın kullanılması hem de ince çerçevelerin kullanılması cihazın neredeyse çerçevesiz gibi görünmesini sağlıyor. 
ZTE Nubia Z11 gücünü piyasadaki en iyi işlemcilerden biri olan Qualcomm Snapdragon 820'den alıyor. Ayrıca cihazda 4GB RAM ve 64GB dahili depolama kapasitesine yer veriliyor. 

ZTE Nubia Z11'de 16MP çözünürlüklü arka, 8MP çözünürlüklü ön kamera mevcut. Hem tasarım hem de donanım olarak oldukça başarılı görülen ZTE Nubia Z11'in reklam yüzü ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo olacak. Böylelikle diğer bir Çinli üretici Huawei'nin amiral gemisi Huawei P9'un reklamlarında Lionel Messi'nin yer alması iki Çinli şirketin amiral gemisi arasındaki rekabeti simgeliyor olabilir. 

ZTE Nubia Z11 resmi olarak 28 Haziran'da düzenlenecek olan basın toplantısında tanıtılacak. Cihazın çıkış tarihi ve fiyatına ilişkin bilgiler sızdırılmasa da ZTE'nin fiyat politikası açısından cihazın uygun fiyatlı olacağı tahmin ediliyor.Webtekno

Ads Area