Ads Area

PARAF İLE AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASINA ÖZEL 150 TL'YE VARAN PARAFPARA

Kampanya 08.06.2016-19.06.2016 tarihleri arasında geçerlidir. Belirtilen tarihlerde Paraf ile Bimeks, Teknosa ve Vatan Bilgisayar mağazalarından tek seferde yapılan 1.000 TL ve üzeri işlemlerde 50 TL, 2000 TL ve üzeri işlemlerde 100 TL ve 3000 TL ve üzeri işlemlerde 150 TL ParafPara verilecektir. 

Parafly ile 3.000 TL ve üzeri işlemlerde 150 TL ParafPara verilecektir. Kampanya müşteri bazında olup, bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla kampanyadan kazanabileceği ParafPara tutarı maksimum 150 TL ile sınırlıdır. 

 Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce “KUPA” yazıp boşluk bırakarak kartın son 6 hanesinin 3404’e gönderilmesi gerekmektedir. 

Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır. 

Kampanya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir. Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden gönderilmesi gerekmektedir. 
Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olur. Business kartlar, sanal kartlar, banka kartları, iade ve iptal işlemleri ile ParafPara kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Paraf ile kazanılan ParafParalar tüm Paraf üyesi işyerlerinde kullanılabilecektir. 

Parafly ile kazanılan ParafPara seyahat hattı hariç tüm Paraf üye işyerlerinde kullanılabilir. ParafPara transfer işlemi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacaktır. Transfer edilen ParafPara’lar geri alınacaktır. Kazanılan ParafPara’lar, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak günsonu işlemi sonrası bir sonraki gün sistem tarafından yüklenmektedir. 

 ParafPara kullanarak yapılan işlemler,iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir. Sanal POS tan yapılan işlemler dahildir. Kampanyadan kazanılan ParafParaların son kullanım tarihi 3.07.2016 23.59 olup kullanılmayan ParafParalar 04.07.2016 tarihinde geri alınacaktır.

Ads Area