Ads Area

ASUS VİVOSTİCK MİNİ PC SATIŞA SUNULDU

Asus’un Ağustos 2015'te IFA etkinliğinde duyurduğu mini bilgisayar çözümü VivoStick TS10 Japonya’da satışa sunuldu. Önümüzdeki haftalarda Avrupa pazarında da boy gösterecek mini bilgisayar Japonya’da yaklaşık 160€’dan (Bugünkü kur ile 520 lira) listelendi. 

 138x15x14 mm ebatlarında ve sadece 70 gram ağırlığında olan Asus VivoStick, Intel’in 14nm üretim sürecine sahip Cherry Trail tabanlı Atom x5-Z8300 işlemcisinden güç alıyor. 2GB RAM’in eşlik ettiği mini bilgisayarın depolama tarafı ise 32GB’tan oluşuyor. 
Windows 10 Home ve diğer sürümleri mevcut olan Asus VivoStick HDMI girişine sahip herhangi bir monitör, televizyon ya da projektörü bilgisayara dönüştürebiliyor. 802.11ac Wi-Fi ve Bluetooth 4.1 kablosuz bağlantı teknolojilerini destekleyen aygıt üzerinde USB 3.0 ve USB 2.0 girişlerinin yanı sıra kulaklık çıkışı ve dahili hoparlör yer alıyor. 

Aşırı ısınmayı engellemek için iç soğutma fanı barındıran VivoStick kullanıcılara bir yıl boyunca 100GB ASUS WebStorage alanı sunuyor. Günlük ideal bir kullanım deneyimi sunan Asus VivoStick’in ülkemizde satışa çıkıp çıkmayacağı şimdilik bilinmiyor.Shiftdelete

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area