Ads Area

SAMSUNG GALAXY S7 MİNİ GELİYOR

Satışa sunulalı henüz bir kaç gün olan, çiçeği burnunda Galaxy S7'lerin mürekkebi kuruyadursun Samsung cephesinden yeni bir S7'ye yönelik ilk söylentiler gelmeye başladı bile. 

AppleDaily'nin Tayvanlı kaynaklara dayandırdığı gelişmeye göre Samsung, iPhone SE'nin karşısına Galaxy S7 Mini ile çıkmaya hazırlanıyor. Gerçi 'iPhone SE'nin karşısına' tabiri de pek doğru değil ne de olsa ta S3 neslinden beri 'Mini' ismi altındaki kompakt form yapısına sahip küçük kardeşleri satışta Samsung'un. 

Bunun tek istisnası S6 nesli olmuştu ki eğer söylenen doğru ise S7 ile birlikte kaldığı yerden devam edecek Samsung da. Denilen o ki model 4.6-inç'lik büyüklüğünde ve HD (1280x720) çözünürlüğünde SAMOLED bir ekrana sahip olacak imiş. 

Yongaseti ayağında ağabeylerinde olduğu gibi ya Snapdragon 820 ya da the Exynos 8890 düşünülürken RAM miktarının ise 3GB olacağı belirtiliyor. Açıkçası özellikle çözünürlüğe bir mim düşmekte fayda var. 

Gerçi selefleri HD çözünürlüğüne sahipti ama bu modelde böylesi güçlü bir yongaseti ile FHD'ye (1920x1080) terfi ihtimali bize çok daha makul bir seçenek gibi görünüyor. 

Bunun haricinde 3 kademe optik yakınlaştırmaya sahip olacak 12MP'lik bir arka kamera da modele ilişkin bir diğer detay ki burada da optik yakınlaştırmanın üzerini doğrudan çizebiliriz. Ufacık da olsa bir ihtimal vermiyoruz açıkçası buna. 

Çözünürlük miktarı ise mümkün dairesinde. Ne zaman çıkar, diğer özellikleri ne olur vb. gibi sorular ise henüz yanıt bekleyenler arasında...Haber7

Ads Area