Ads Area

HTC ONE M10 İLE İLGİLİ BİR BASIN GÖRSELİ İNTERNETE SIZDIRILDI

HTC'nin yeni bir tasarım anlayışıyla geliştirdiği One M10 amiral gemi modeli, henüz resmi olarak tanıtılmadı. İnternete sızan görsellerde ise, cihazın neye benzediğini az çok anlamış durumdayız. 

HTC'nin yeni amiral gemi modeli One M10 için, halen net bir lansman tarihi açıklanmış değil. En erken Nisan ayında tanıtılması beklenen One M10 ile ilgili sızıntılar da hız kazandı. Artık cihazın basın görselleri karşımıza çıkmaya başladı. Evleaks tarafından sızdırılan yeni görsel, daha önceki sızıntılarla uyuşuyor. 

Bu yıl itibariyle biraz daha keskin hatlara sahip olacağı anlaşılan One M10 modelinin, ön kısmındaki ekran üzeri kapasitif tuşlardan kurtulduğu ve çerçeveyi de incelttiği görülüyor. Parmak izi entegreli bir Home tuşunun ön panele yerleştiği dikkatlerden kaçmazken, alt kısma da bir USB Type-C girişi yerleştirilmiş. 
&
Rakiplerine göre biraz geç kalan One M10 modelinde 5.15 inçlik 2K ekran, Snapdragon 820 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM, 12MP çözünürlüğünde Ultrapixel arka kamera, 4MP çözünürlüğünde Ultrapixel ön kamera, 32GB/64GB artırılabilir kapasite, 3000mAh civarında batarya gibi özellikler olacağı ifade ediliyor. Görseldeki diğer bir ayrıntı, tarih kısmında 19 Nisan 2016 ibaresinin bulunması. 

Muhtemelen, bu tarihte veya bu tarihe çok yakın bir zaman diliminde New York şehrinde lansman yapılacak. Bazı kaynaklar, yeni modelin isminin HTC 10 şeklinde olacağını ifade ediyor.donanimhaber

Ads Area