Ads Area

FORZA MOTORSPORT PC YE GELİYOR

Şimdiye kadar sadece Xbox'ta oynanabilen Forza Motorsport serisi için Windows 10 günleri yakın. Konsolların donanım yenilemeye gerek duymaması ve optimizasyon dışında en büyük avantajlarından birisi şüphesiz ki kendisine özel oyunları. 

Akla PlayStation deyince hemen God of War, Uncharted ve Gran Turismo geliyor. 

Xbox'ta aynı şekilde Halo, Forza Motorsport ve yakın zamana kadar da Gears of War ile oyuncuları kendi tarafına çekmeye çalışıyordu örnek olarak. Bu oyunları istisnalar dışında başka bir platformda görmedik. 

Bu durum, en azından Microsoft tarafında değişmiş gözüküyor. Xbox One'ın en büyük silahlarından Gears of War: Ultimate Edition, 49 TL fiyat etiketi ile Windows 10 Store'da kendisine yer bulurken, Quantum Break'de Nisan ayında Xbox One ile aynı anda Windows 10'a gelecek. 
Nintendo Wii mi PlayStation 4 mü yoksa Xbox One mıNintendo Wii mi PlayStation 4 mü yoksa Xbox One mı Tüm bu haberlerin arasında en fazla gürültü kopartan ise, özellikle son oyunu ile konsollarda haksız rekabet yaratmış olan ve LEVEL'ın yılın en iyi yarış oyunu seçtiği Forza Motorsport 6 oldu. 

Sızan bilgilere göre, Forza Motorsport 6 bu yılın sonuna kadar Windows 10'a gelecek, üstelik ücretsiz olarak! Free-to-play formatında çıkacak ve Forza Motorsport 6: Apex adını alacak olan oyunda, asıl oyundaki 500'e yakın aracın aksine 60 araç ve 8 farklı etkinlik bulunacak, diğer detaylar ise henüz belirsiz.

Oyunun PC'ye "kırpılarak" gelecek olması çoğu kişiyi hayal kırıklığına uğratabilir ancak bunun sadece bir başlangıç olduğunu unutmamak gerek. Microsoft'un E3 fuarı sırasında Forza Motorsport: Burning Horizon 3'ü hem Xbox One hem de Windows 10 için duyuracağı yönünde söylentiler yayılmaya başladı bile. Bakalım oyun PC'de de tahtını koruyabilecek mi?Level

Ads Area