Ads Area

EN HIZLI 4.5G DENEYİMİ VODAFONE ARENA’DA SUNULACAK

Vodafone’un isim sponsoru olduğu Beşiktaş’ın yeni stadyumu, teknolojik özellikleri ile olduğu kadar sunacağı hızlı internet alt yapısı ile de ilgi uyandırıyor. 

Bu noktada Vodafone çok iddialı: Yaklaşık 2,5 yıldır inşaatı süren Vodafone Arena’nın açılış tarihi, Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman ve Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt’ün katılımıyla düzenlenen basın toplantısında açıklandı. 

Vodafone Arena açılış etkinlikleri kapsamında ilk etkinlik 10 Nisan’da protokol katılımı ile gerçekleştirilecek. 11 Nisan Pazartesi oynanacak Beşiktaş-Bursaspor maçıyla da kapılarını taraftarlara açacak. Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu ifadesi ile lanse edilen stat, teknolojik özellikleri ile dikkat çekiyor. 
Kısa bir süre içinde yayınlanacak olan Vodafone Arena uygulaması üzerinden hem ziyaretçiler hem de maç esnasında taraftarlar ile etkileşim halinde olacak olan statta 50.000 kişiye aynı anda hızlı ve kesintisiz internet sunabilecek bir alt yapı kurulmuş durumda. 

Bu noktada Vodafone stat çevresinde 4.5G deneyimini en iyileştirmek adına özel olarak çalışmış. Hatta bu odakta yapılan açıklamalarda stat çevresinin Türkiye’deki en iyi 4.5G deneyimine imkan tanıyacak noktalardan olacağına dikkat çekiliyor. 

42.903 kişilik statta Wi-Fi alt yapısı için 850 adet Access Point kullanılmış. Hem WiFi hem de 4.5G alt yapıları bir arada düşünüldüğünde Vodafone Arena, Avrupa’nın en yüksek bant genişliğine sahip stadyumu olarak zirvede yer alıyor.donanımhaber
Tags

Ads Area