Ads Area

TÜRK TELEKOM LG G5'İ SATIŞA SUNACAK

Dünya Mobil Kongresinde tanıtımı yapılan LG G5, tarifeye ek 24 ay ve 36 ay taksit seçenekleri ile çok yakında Türk Telekom mağazalarında satışa sunulacak. 

Türk Telekom açıklamasına göre şirket, en yeni akıllı telefonları müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor. 

Buna göre Barselona'da düzenlenen Dünya Mobil Kongresinde tanıtımı yapılan LG G5, tarifeye ek 24 ay ve 36 ay taksit seçenekleri ile çok yakında Türk Telekom mağazalarında satışa sunulacak. 4,5G teknolojisine sahip LG G5, geleneksel akıllı telefonlardan daha farklı bir deneyim yaşatmak amacıyla tasarlandı. 
Söz konusu telefon tek parça metalden gövdesi ve kolay çıkarılabilir pil özelliğinin yanı sıra "LG Oyun Arkadaşları" adı altında kendisine eşlik eden cihaz koleksiyonuyla istenildiğinde dijital kamera ya da Hi-Fi oynatıcı gibi birçok cihaza dönüştürülebiliyor. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Entegre Bağlantı Yönetimi Direktörü Baran Yurdagül, en yeni teknolojiye sahip akıllı telefonları avantajlı koşullarla sunduklarını bildirdi. 

LG G5'nin çok yakında Türk Telekom mağazalarında yerini alacağını aktaran Yurdagül, şunları kaydetti: "Türk Telekom müşterileri, LG G5'e tarifelerine ek 24 veya 36 ay taksit seçenekleriyle sahip olabilecek. 

1 Nisan'da kullanımına başlanacak 4,5G teknolojisini de destekleyen LG G5'in, mobil cihazda iletişim ve eğlence deneyimini bir üst boyuta taşımak isteyen müşterilerimiz tarafından beğenileceğine inanıyoruz."haber7

Ads Area