Ads Area

LENOVO K4 NOTE SATIŞA SUNULUYOR

Çinli teknoloji devi Lenovo'nun yeni fiyat performans odaklı telefonu K4 Note, nihayet satışa sunuluyor. İşte K4 Note ile ilgili detaylar. 


Ülkemizde bilgisayarlarıyla ve telefonlarıyla etkin faaliyet gösteren Lenovo, geçtiğimiz haftalarda donanımına oranla fiyatıyla dikkat çeken K4 Note'u Hindistan'da tanıtmıştı. Şimdi ise K4 Note, raflardaki yerini alacak. 

Tanıtıldığı ülke olan Hindistan'da ilk olarak satışa sunulan K4 Note'un fiyatı ise 185 dolar olarak belirlenmişti. Telefonun donanımındaki bolluğu fiyatına yansıtmayan Lenovo, yoğun ilgiyi kayıt ile satın alma sistemine geçerek buldu. 

Şu ana kadar 480 bin kişinin satın almak için kaydolduğu K4 Note, yakın zamanda global pazarla beraber ülkemizde de satışa sunulabilir. K4 Note, 700-800 TL gibi bir fiyattan ülkemize giriş yapabilir.  
Lenovo K4 Note özellikleri 
 5,5 inç boyutunda Full HD çözünürlüğünde bir ekrana sahip olacak olan K4 Note, sekiz çekirdekli MediaTek MT6753 yonga setinden gücünü alıyor. 3 GB RAM ile desteklenen telefonda, 16 GB kapasitesinde microSD kartla genişletilebilir dahili depolama birimine yer veriliyor. 

Android 5.1 Lollipop ile çalışan K4 Note'un arka tarafında 13 Megapiksel çözünürlüğünde ISOCELL kamera bulunmakta. LED flaş ile desteklenen kamera f/2.2 diyafram açıklığına sahip ve faz algılamalı odaklama yapabiliyor. Modelin ön tarafında ise 5 Megapiksel çözünürlüğünde öz çekim kamerasına yer veriliyor. 

Güncel bağlantı özelliklerini ve çift sim kartı destekleyen K4 Note, parmak izi sensörüne ve Dolby Atmos hoparlöre de sahip. Telefon bütün bunların güç ihtiyacını 3.300 mAh kapasitesindeki bataryasından karşılayacak.shiftdelete

Ads Area