Ads Area

TURKCELL ÜCRETSİZ FULLE İNTERNET KAMPANYASI

Full'lenen İnternet Kampanyası ile paketinizin kotası yarıya indiğinde FULLE yazıp 2222'ye gönderin, paketinizin yarısı kadar internet geri gelsin, paketiniz full'lensin! 

Kampanya kapsamında yer alan ve aşağıda sıralanan paketlere sahip aboneler, paketlerindeki internetin yarısına geldikten sonra kampanyaya katılım başvurusu yaptıkları takdirde, ana paketlerinin yarısı kadar hediye internet hakkı elde ederler. 

Hediye internet hakkı ana paketin bitiş tarihine kadar geçerlidir. Hediye internet yalnızca yurt içi internet hizmetinden yararlanırken kullanabilecektir. Bireysel Ön Ödemeli; “Kaçmaz ikili, AşkMeşk,İkisi Bir Arada 300dk, İkisi Bir Arada 500dk İkisi Bir Arada 750dk, Tam Kıvamında 500dk, Tam Kıvamında 750dk, İnternete Doyuran 500dk, İnternete Doyuran 750dk, İkisi Bir Arada 300dk Plus, İkisi Bir arada 500dk Plus, Tam Kıvamında 500dk Plus, Yıldız Ek Genç, Yıldız Ek Kamu, Ekonomik 1GB, Ekonomik 4GB, Kaçmaz Üçlü,Kaçmaz 2GB, Süper Olay, Olay 2GB, Sınırsız 1GB, Sınırsız 2GB, Sınırsız 4GB, Turbo Sınırsız 1GB, Turbo Sınırsız 2GB, Turbo Sınırsız 4GB” paketleri; Bireysel Faturalı "750 Ekstra Paketi, Akıllı Kamu 2 GB Paketi, Akıllı Kamu 3 GB Paketi, 

ALTIN YAŞLAR DURAN BOL PAKET, Altın Yaşlar Duran Paket, Cıftcı Tarıfesı-Heryone 500Dk, Destek Hepsi Paketi, Engel Tanımayan Hepsi Paketi, Engel Tanımayan İnterneti Bol Paket, Esnafa Bolluk Paket, Esnafa Ekonomik Paket, Esnafa Minik Paket, Faturalı AşkMeşk Paketi, Faturalı Destek İnternet 2GB,Faturalıya Geçiş 250dk + 500 MB, Faturalıya Geçiş 500dk + 1GB, Faturalıya Geçiş 500dk + 2GB, Full Paket, Full Plus Paket, 

Hepsi 100 Paketi, Hepsi 1000 Paketi, Hepsi 500 Paket, Hepsi Bir Arada Full Paket, Hepsi Bir Arada Gold Plus Paket, Hepsi Bir Arada Hepsi 300 Paket, Hepsi Bir Arada Hepsi 600 Paket, Hepsi Bir Arada Tarifesi - Hepsi Bol Paket, Hepsi Eko Paket, Hepsi İçinde 500dk, Hepsi Minik Paket, Hepsi Paket, Hepsi1000Plus, Hepsi500Plus, Interneti Bol 1000 Dk 2 Gb, İnterneti Bol 1000dk 4GB 1000SMS, İnterneti Bol 500dk + 1GB, İnterneti Bol 500dk + 2GB, İnterneti Bol 500dk 4GB 1000SMS, İnterneti İçinde 500dk, İnternetli Kamu Eko Paketi, 

KAÇMAZ 25lik, KAÇMAZ 35lik, Kaçmaz 39 Paketi, Kaçmaz 45 Paketi, Kaçmaz İkili, Kamu Hepsi Bir Arada 1000 Dk, Kamu Kurum Avantaj, Kamu Kurum Midi 2 GB Paketi, Kamu Kurum Midi 4GB, Kamu Kurum Mini 2 GB Paketi, Kamu Kurum Mini 4GB, Kamu Kurum Minik, Kamu Turbo Paket, Platin, Platin Ek İnternet, Platin Ekstra Internet, Platin Ekstra Konus, Platin Prestige, Platinum Elit Paket, Platinum Mega – Yeni, Platinum Paket – Yeni, Platinum Plus 

– Yeni, Platinum Plus 10GB Paket, Platinum Plus 6GB Paket, Platinum Plus 8GB Paket, Platinum Prestige Paket, Pratik 300 Dk, Profesyonel 1000, Profesyonel 1000 Plus, Profesyonel 500, Profesyonel 500 Plus, Sınırsız 1GB, Sınırsız 1GB Turbo Plus, Sınırsız 2GB, Sınırsız 2GB Turbo Plus, Sınırsız 4GB, Sınırsız 4GB Turbo Plus, Turbo 1GB, Turbo 2 GB Paketi" paketleri; 

Kurumsal, "10 GB TURBO, 100 MB PAKETI, 1GB LIMITINDE DURAN, 1GB PAKETI, 2 GB TURBO, 20 GB Turbo, 250 MB, 250 MB PAKETI, 250 MB Paketi, 4 GB Internet Krmsl, 4 GB INTERNET KURUMSAL, 4GB LIMITINDE DURAN, 4GB PAKETI, 5 GB TURBO, 500 MB, Ikili Paket Internet, Kurumsal Turbo 10 GB, Kurumsal Turbo 2 GB, Kurumsal Turbo 20 GB, Kurumsal Turbo 250 MB, Kurumsal Turbo 5 GB, Kurumsal Turbo 500 MB, 

LIMITINDE DURAN 1GB PAKET, LIMITINDE DURAN 4GB PAKET, Platin Business Plus İnt, Platin Business Prestij, Platin Star 4 GB, Platinum Profesyonel Data, Profesyonel Maksi Data, Profesyonel Midi Data, SUPER AVANTAJ INTERNET, Yeni Full Eko İnternet, Yeni FullAvantaj İnternet, Yeni Platin Bus. Star Int, Yeni Süper Eko İnternet, Yeni Süper Star İnternet, YeniSuperAvantaj İnternet" paketleri kampanya kapsamındadır. 

Kampanya dahilinde kazanılan hediye internet sadece yurt içinde kullanılabilir ve ana paketin bitiş tarihine kadar geçerlidir. Tarife değişikliği yapıldığında kazanılan hediye dönem sonuna kadar kullanılabilir. Ücretlendirme periyodu faturalı hatlar için 1KB, faturasız hatlar için 100KB'dır. Hediye internet üçüncü şahıslara transfer edilemez. 

Dönem sonuna kadar kullanılmayan hediye internet sonraki döneme devretmez. Kampanya kapsamında, hediye internet hakkı her paketin geçerlilik süresi boyunca yalnızca bir defa kazanılabilir. Kampanya kapsamında yer alan ana paketler arasından birden fazla pakete sahip aboneler, her bir ana paketi için paketin kendi geçerlilik süresi boyunca bir defa kampanyadan faydalanabilir. Kampanyaya katılım için atılan ve alınan tüm SMS’ler ücretsizdir. 

Hediye internet kotası bittikten sonra, abonelerin hatlarında başka bir internet paketi yoksa, internet kullanımları ana paketlerinin paket aşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Kampanyaya dahilinde kazanılan hediye internetin üst hız limiti ve önceliklendirme seviyesi ana paket ile eşdeğerdir.

Turkcell, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin internet paketleri ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kampanya kapsamında sunulan hediye internet, internet erişim noktası kullanılarak yapılan bağlantılarda geçerlidir. 

Blackberry cihazları tarafından kullanılan Blackberry erişim noktası ve 3G netbook, notebook ve USB modemler tarafından kullanılan Mobil Genişbant (MGB/MGBS) erişim noktaları paketlere dahil değildir. 

Kampanyaya katılan aboneler, yurtiçi 4.5G hizmetinden faydalanmak için onay vermiş sayılır. Aboneler böylelikle, Turkcell tarafından sunulacak olan 4.5G hizmetinin başlayacağı tarih itibariyle, cihaz ve sim kartları da uyumlu ise herhangi bir ek işlem yapmadan 4.5G hizmetinden faydalanmaya başlayacaktır.

Ads Area