Ads Area

TURKCELL 4.5G SİMKART TÜM ABONELERE ÜCRETSİZ VERİYOR

Turkcell, sadece 4.5G LTE destekli telefonu olana ücretsiz olarak verdiği sim kart değişimini tüm abonelere ücretsiz olacak şekilde güncelledi. 
1 aralık 2015 tarihinden itibaren 4.5G LTE destekli sim kartı olmayan tüm bireysel ve kurumsal aboneler sim kartlarını Turkcell iletişim merkezlerinden ücretsiz olarak değiştirebilecek. 

Ücretsiz değişim için 4.5G LTE destekli telefon kullanma zorunluluğu olmayacak. Hemen en yakın Turkcell İletişim Merkezi'ne giderek, 4.5G uyumlu olmayan sim kartınızı, ücretsiz değiştirebilirsiniz. Üstelik değişiminizde, 4.5G cihaz sahiplerine, 1GB internet tam 30 gün boyunca hediye! 

Uyumlu olup olmadığınızı öğrenmek için 4.5G yazıp 2222'ye SMS gönderin! Sim kart değişikliği, henüz 4.5G uyumlu sim kartı olmayan bireysel - kurumsal abonelerimize özel ücretsizdir. 

Sim kart değişikliğiniz sonrası, 1GB internet faydamızdan yararlanmak için: 1GBGONDER yazıp 2222'ye SMS ilettiğinizde, bir ay boyunca geçerli 1GB internetiniz, hattınıza yüklenecektir. Katılım sadece SMS ile yapılabilir. 1GB internet sadece yurt içinde kullanılabilir. Yurt dışında kullanılamaz. 

Paketten yararlanacak hedef kitle aylık olarak güncellenecektir. Kampanyadan yararlanabilmek için, sim kart değişiklik anında, cihazın 4.5G destekli olması gerekmektedir. Ücretlendirme periyodu faturalı hatlar için kb, faturasız hatlar için 100kb şeklindedir. Paket aşımı için güncel aşım tarifeleri geçerlidir. 1GB internet faydası sadece ses hatları tarafından kullanılabilmektedir. 

Data hatları yararlanamaz. Bireysel, kurumsal ses hattı sahibi ve halihazırda 4G/4.5G destekli cihazı bulunan, ancak 4G/4.5G destekli sim kartı bulunmayan, Turkcell İletişim Merkezlerinde, cihaz satın alınmasından kaynaklı ücretsiz internet faydasından son 1 hafta içinde yararlanmaya başlamamış aboneler yararlanabilecektir. 

Turkcell, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin internet paketleri ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Paket, sadece wap ve internet erişim noktası kullanılarak yapılan bağlantılarda geçerlidir. 

İnternet erişim noktası, Blackberry cihazları tarafından kullanılan Blackberry erişim noktası ve 3G netbook, notebook ve USB modemler tarafından kullanılan Mobil Genişbant (MGB/MGBS) erişim noktaları paketlere dahil değildir Kampanyadan sadece 1 defaya mahsus yararlanılabilir.

Ads Area