Ads Area

TOSHİBA WİNDOWS 10 TABANLI YENİ NOTEBOOK MODELLERİNİ DUYURDU

PC pazarının en önemli oyuncularından biri olan Toshiba, bugün düzenlenen etkinlikle Windows 10 tabanlı yeni notebook modellerini tanıttı. 

Özellikle sağlamlık ve dayanıklılık konusunda hayli iddialı ürünlerle pazar payını arttırmak isteyen Toshiba, yeni notebook modellerinin yanı sıra, ilk ürettiği notebook modellerini de katılımcıların beğenisine sundu. 

Basın toplantısında bir konuşma yapan TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş. Genel Müdürü Aytaç Biter yaptığı açıklamada; “Dünyanın ilk dizüstü bilgisayarı olan Toshiba T1100 Plus’ın 30. yılını kutluyoruz. Microsoft da Windows 1.0’ı 30 yıl önce bu sıralarda piyasaya sürmüştü. 

Aslında Toshiba ile Microsoft arasında, 30 yıldır süren kadim bir bağ var ve bu bağ Toshiba Satellite Radius 12 dizüstü bilgisayar ile zirveye ulaşıyor.” dedi. Toshiba Satellite Radius 12, Windows 10 işletim sisteminin en üstün özelliklerinden maksimum fayda elde etmek isteyen kullanıcılar için özel olarak tasarlandığını ifade eden Biter sözlerine şöyle devam etti.
 “Mükemmel bir bilgisayar ve mükemmel bir işletim sisteminin bir araya gelmesinin sonucu bu ürün ortaya çıktı. Dünyanın 4K ekran kalitesine sahip 12,5 inç ilk hibrit bilgisayarını Türkiye’de, Windows 10 işletim sistemiyle birlikte sunmanın kıvancını yaşıyoruz. 

Bilgisayar kullanıcılarını görsel bir şölen bekliyor. Ekran görüntü kalitesinin yanında, ses özelliklerinin de olağanüstü kalitesine dikkat çekmek isterim. Çevrenizdekiler bir kafede kahvenizi yudumlarken kullanmaktan keyif alacağınız Radius 12’den gözlerini ayıramayacak. 

Yolda, ofiste, parkta çalışmak ya da oyun oynamak için Notebook almak isteyen herkes Windows 10 işletim sistemine sahip olan Toshiba Satellite Radius 12’yi çok sevecek çünkü Notebook Toshiba’dır”shiftdelete
Tags

Ads Area