Ads Area

CASPER VIA M1 ÖZELLİKLERİ

Casper, akıllı telefon pazarında da yeniliklerde hız kesmiyor. VIA serisi akıllı telefonlarıyla tüketiciler ile buluşan Casper, güçlü üst seviye akıllı telefonu Casper VIA M1’i teknoloji sevenlerin beğenisine sundu.


Casper VIA M1 özellikleri Casper VIA M1; 5.2 inç büyüklüğünde 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde IPS ekrana, 8 çekirdekli MediaTek MTK 6753V yonga setine, 450MHz hızında çalışan Mali T720 grafik birimine ve 3 GB RAM'e sahip. 

Casper VIA M1 Android 5.1 Lollipop işletim sistemi ile geliyor. Casper VIA M1 kamerası ile iddialı Casper VIA M1, 5 adet Largan lens ile zenginleştirilmiş 13 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel flaşlı ön kamera ve Blu-ray filtreleri sayesinde üst düzey fotoğraf çekim deneyimi sunuyor. 
Profesyonel çekim fonksiyonlarının yanı sıra kullanıcısının ihtiyacına uygun manuel kamera modunu da üzerinde barındıran ürün, otomatik odaklama, geliştirilmiş gece, panorama, spor çekim özellikleriyle en güzel anlarınızı ölümsüzleştirecek. Performansının yanında metal kenarlar ile tasarlanmış Casper VIA M1, 2.5D kavisli ekranı ve yumuşaklık hissi ile de elinize tam uyum sağlıyor. 

4.5G ile uyumlu! 2.900mAH kapasiteli bataryası, ekranda arka ışık yoğunluğunu ayarlayan güç tasarrufu teknolojisi sayesinde kazandığı uzun kullanım özelliğiyle de ön plana çıkıyor. 145 gr ağırlığı ile kolay taşıyabileceğiniz ürünün 4.5G uyumu sayesinde en güncel teknolojiyi sağlıyor. 

Casper VIA M1 fiyatı ne kadar? Casper VIA M1, 32 GB seçeneği için 1.399 TL, 16 GB seçeneği için 1.299 TL satış fiyatlarıyla teknoloji tutkunlarını bekliyor.SHİFTDELETE

Ads Area