Ads Area

BİR PS4 OYUNU ALANA BİR BEDAVA

Yılbaşının yaklaşmasıyla birlikte birçok firmanın fırsat bildiği kampanya dönemine Sony de dahil oldu. 

İşte Sony'nin PlayStation oyuncularına özel hazırladığı muhteşem kampanya. 2015 yılının sonuna doğru yaklaşıyor olduğumuz bu günlerde Sony tarafından PlayStation oyuncuları için muhteşem bir kampanya duyurusu geldi.

İlk olarak sabah saatlerinde sadece Avrupa ülkeleri duyurulan "Bir Tane Satın Alana Bir Tanesi Bedava" kampanyası öğleden sonra Türkiye oyuncuları için de resmi olarak duyuruldu. PlayStation Store üzerinden yılbaşına özel olarak duyurulan kampanyada, adından da anlaşılacağı üzere belirli oyunlar arasından bir adet PlayStation 4 oyunu satın alana diğeri ücretsiz olarak sunuluyor. 

İki PlayStation 4 oyunu 149 TL! Bugünden itibaren 25 Aralık 01:59 (TSI) tarihine kadar aktif olacak olan kampanyada başta The Order: 1886, The Last of Us Remastered ve Until Dawn gibi oyunlar olmak üzere birçok kaliteli yapımı görmek mümkün. 
Bir Tane Satın Alan Bir Tanesi Bedava" kampanyasına dahil oyunlar: The Order: 1886 The Last of Us Remastered Until Dawn EA Sports UFC Blood Bowl 2 Tour de France 2015 Farming Simulator 15 Divinity Original Sin – Enhanced Edition Air Conflicts Vietnam – Ultimate Edition Saints Row 4: Re-Elected & Gat out of Hell Zombie Army Trilogy Natural Doctrine Dynasty Warriors 8 Empires Dynasty Warriors 8 Xtreme Legends – Complete Edition Payday 2: Crimewave Edition Rabbids Invasion – Gold Edition Watch Dogs – Complete Edition Evolve – Digital Deluxe Middle-earth: Shadow of Mordor – Legion Edition Lego Batman 3: Beyond Gotham Lego Marvel Super Heroes The Lego Movie Videogame Lego The Hobbit MotoGP 15 RIDE (shiftdelete)


Ads Area