Ads Area

THE NORTH FACE’İN İLK GLOBAL KAMPANYASI: NEVER STOP

The North Face’in ilk global marka kampanyası olan “Never Stop” dünyanın dört bir yanından toplanan sinematik görüntülerle oluşturularak, izleyicileri kendi fiziksel ve entelektüel kapasitelerinin ötesinde bir yolculuğa çıkarıyor. 

Bu kampanya üzerinde The North Face Başkanı Todd Spaletto’nun konuşması ise herkesi cesaretlendirecek nitelikte… Splatto kampanya hakkında “İster epik ister gündelik olsun, insanlara sevdikleri şeyi bulma ve peşinden gitme konusunda herkese ilham vermek istiyoruz. 

Bir önceki Amerika tabanlı kampanyamız üzerine inşa edilen “Never Stop”, keşif ruhuna sahip insanlara hitap ediyor” dedi. Sınırları zorlarken kendini keşfetmek Kampanya bir keşif hikayesi oluşturmak üzerine kuruluyor. 
Markanın atletlerinden Conrad Anker, Paige Claassen, Xavier De Le Rue ve Tom Wallisch, tırmanma, dağcılık, kayak ve snowboard sahnelerinde fiziksel sınırlarını zorlayarak kültürel ve duygusal bir yolculuğa çıkıyor. 

The North Face sporcusu Jimmy Chin, "'Never Stop', size ilham veren her türlü çabadaki potansiyelinizi keşfetmekle ilgili” diyerek kampanyayı tanımlıyor. Chin ayrıca “ Benim için dağlarda kendimi zorlamak hayatımın önemli bir parçası oldu ve bu konuda tutku sahibiyim, ama fotoğrafçılık da yeni bakış açıları elde etmek ve kendimi kreatif açıdan zorlamak konusunda aynı muazzamlıkta oldu." dedi.

Ads Area