Ads Area

MİCROSD GALAXY S7 İLE GERİ DÖNÜYOR

Android telefon pazarıın lideri Samsung, son amiral gemisi Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modellerinde yeni özelliklere yer verilmesinin yanı sıra bazı özellikleri de kaldırmıştı. 

Kaldırılan özelliklerden MicroSD kart desteği de, pek çoğumuzun Galaxy S6'da olmasını istediği özelliklerden biriydi. Hatta bazı kullanıcılar, MicroSD kart desteği olmadığı için Galaxy S6 satın almamıştı.

Galaxy S7'de MicroSD kart desteği olacak mı? Ancak bugün ortaya çıkan söylentiler, Samsung'un MicroSD kart desteğine Galaxy S7 modelinde yeniden yer vereceğini gösteriyor. Bu durum esasında daha önce HTC'nin yaptıklarını hatırlatıyor. :
Zira One M7 modelinde MicroSD kart desteğine yer vermeyen HTC, One M8 modelinde MicroSD kart özelliğine yeniden yer vermiş, başarılı satışlara ulaşmıştı. Tabi ki iki markanın yaşadıklarının birebir aynı olacağını söylemek güç. 

 Ancak Galaxy S6'da olmayan büyük batarya ve MicroSD kart desteği gibi özelliklerin Galaxy S7'de olması, Galaxy S7 satışlarının Galaxy S6'yı geçmesini sağlayabilir.shiftdelete

Ads Area