Ads Area

HUAWEİ HONOR 5X PLUS SIZDIRILDI

Çinli teknoloji şirketi Huawei'nin yeni bir telefonu daha GFXBench sayesinde sızdı. Huawei'nin bu yeni telefonunun Honor 5X Plus olduğu tahmin ediliyor. 

Özellikle fiyat performans odaklı ve kendi üretimi Kirin yonga setini kullandığı telefonlarıyla oldukça dikkat çeken ve ülkemizde de Galatasaray'ın sponsoru olan Çin menşeili teknoloji şirketi Huawei'ye ait olduğu iddia edilen bir telefon GFXBench aracılığıyla internete sızdı. 

Huawei ABC-UL00 kod adıyla GFXBench üzerinde karşımıza çıkan bu cihazın Huawei'nin Honor serisinin yeni üyesi 5X Plus olduğu tahmin ediliyor. 
5.2 inç FullHD bir ekrana sahip olacak olan Huawei Honor 5X Plus gücünü Huawei'nin kendi üretimi Kirin 935 yonga setinden alacak. 3GB RAM ile desteklenecek olan 5X Plus'ın test edilen örneğinde 64GB boyutunda dahili depolama birimine yer verilmekte olduğu gözüküyor. 

Tabii ki depolama seçenekleri farklı varyasyonlarla beraber seçeneklendirilebilir. Kamera olarak telefonun arka tarafına 13 MP bir lens konumlandırmayı tercih eden Huawei, Honor 5X Plus'un öz-çekim ihtiyacını da 8 MP'lik bir ön kamera ile sağlayacak. 

5X Plus'ta Wi-Fi, Bluetooth, GPS ve NFC gibi bağlantı çözümlerinin de güncel sürümleri desteklenecek. Çin pazarında Xiaomi'nin Redmi Note 3'üne rakip olarak göreceğimiz telefonun yaklaşık 140 Dolar gibi bir fiyat etiketine sahip olmasını bekliyoruz. Honor 5X Plus'ın ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı ile ilgili bir bilgi ise henüz mevcut değil.Shiftdelete
Tags

Ads Area