Ads Area

XİAOMİ Mİ TV3 VE XİAOMİ NİNEBOT MİNİ Yİ TANITTI

Çin'in önde gelen teknoloji firmalarından biri olan Xiaomi firması yeni ürünler ile karşımıza çıkıyor. Akıllı televizyon ve yeni nesil kaykay işine de giren firma, Mi TV3 ve Ninebot mini ismini verdiği iki ürünü duyurdu. 

Mi TV3 ve Ninebot mini ile ilgili tüm özellikleri sizler için listeledik. Xiaomi Mi TV3 Xiaomi, 60 inçlik yeni televizyonunu Mi TV3 ile çok iddialı. Mi TV3, ultra ince 11,6 mm kalınlığında çerçeveye, gerçek 4K ekrana ve yüksek renk gamına sahip olan bu televizyon, oldukça net ve gerçekçi görüntüler sunabiliyor. 

785 dolar'a satışa çıkan bu televizyon aynı zamanda modüler bir yapıya da sahip. Modüler yapısı sayesinde yenilemek istediğiniz eski televizyonunuza 157 dolar ödeyerek Mi TV'nin Main TV Bar isimli cihazını takabilirsiniz. 

Takacağınız bu yeni Main TV Bar sayesinde eski televizyonunuz hem Dolby Surround bir ses sistemine hem de yeni nesil bir akıllı televizyona dönüşebilecek. Aynı zamanda Main TV Bar ismi verilen ürünü kullandığınız projeksiyon cihazlara ve monitörlere de bağlayabilirsiniz. 
Ninebot Mini 
Xiaomi, Ninebot ve Segway'in yeni iş birliği yapması ile ilk ürünleri olan seyahat tarzı Ninebot Mini'lerini duyurdu. Ninebot Mini'nin gövdesinde magnezyum alaşımdan oluşan bir malzeme kullanılmış. 

Cihaz 15 derecelik eğim açısına kadar sorunsuz bir şekil de kullanılabiliyor. Hafif gövdesi, iki tekerlekli ve kendini dengeleyen yapısı ile de tek şarj ile 22 km'lik bir kullanım mesafesi sunuyor. Ninebot Mini şuan da 315 dolar etiket fiyatına sahip.


Tags

Ads Area