Ads Area

THY İLE 100 TL FARKLA BUSİNESS CLASS UÇ

Türk Hava Yolları ile 100 TL fark ödeyerek, iç hatlarda Business Class ayrıcalığı ile uçma keyfini yaşayabilirsiniz. Şimdi siz de bu fırsattan yararlanın! 

Seyahat dönemi: 26 Ekim 2015- 31 Mayıs 2016 Biletleme dönemi: 09 Eylül 2015- 31 Mayıs 2016 Kampanyanın geçerli olduğu hatlar: İstanbul Atatürk Havalimanından gidiş-dönüş olmak üzere; Antalya, Alanya-Gazipaşa, Gaziantep, Trabzon, Hatay, Diyarbakır, İzmir, Adana, Kayseri.Sabiha Gökçen Havalimanından gidiş-dönüş olmak üzere; İzmir, Ankara, Antalya uçuşlarını kapsamaktadır. 

Anadolu Jet, Ortak uçuş ve aktarmalı seferler kampanya dışıdır. Yolcuların ekonomi kabinden, Business Class’a yükseltilmesi, rezervasyondaki ekonomi ücret seviyesinin üzerinden 100 TL tahsil edilerek gerçekleştirilecektir. 

Ekonomiden Business Class’a sadece indirimsiz yetişkin, çocuk ve bebek biletleri için yapılacaktır. Bebek indirimi ile düzenlenmiş biletlerin yükseltilmesi esnasında yükseltme bedeli olarak 10 TL tahsil edilecektir. Bu kampanya diğer kampanya ve indirimlerle birleştirilmez. Bu kampanya sınırlı sayıda koltuk için geçerlidir. 

THY kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar. Business upgrade işlemi, ekonomi kabinde V/L/T/Q/E ücret sınıflarına ait onaylanmış rezervasyonlardan Business için tahsis edilen K sınıfında yer olduğu takdirde yapılacaktır. Uçuş Noktaları sayfamızı ziyaret ederek promosyon uçak bileti alabileceğiniz yerleri keşfedebilirsiniz. 

Ayrıca, sayfamızdaki şehir rehberlerini inceleyebilir, Skylife dergisini okuyabilir ve online uçak bileti satın alabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için 444 0 THY/444 0 849 numaralı çağrı merkezimizi arayabilir veya Türk Hava Yolları Satış Ofisleri ve Yetkili Satış Acenteleri' ne başvurabilirsiniz


Ads Area