Ads Area

ONEPLUS X ÖZELLİKLERİ KESİNLEŞTİ

OnePlus One ile geçtiğimiz yıla bomba gibi bir giriş yapan OnePlus firması, yakaladığı başarılı performansı ne yazık ki OnePlus Two ile gösteremedi. 

Snapdragon 810 yonga setinin aşırı ısınması firmaların farklı arayışlar içerisine girmesine neden olmuştu. OnePlus da Two modelinde Snapdragon 810'un frekans hızını düşürerek ısınma sorunun önüne geçmeye çalışmıştı. 

Frekans düşüklüğünden kaynaklanan performans kaybı OnePlus Two modelinin beklenen etkiyi yaratamama sebepleri arasında yer alıyor. 

Firma kötü giden rüzgarı tersine çevirmek için orta segment Android kullanıcılarına hitap etmeye hazırlanıyor. OnePlus firması önümüzdeki günlerde OnePlus X isimli orta segment Android telefonu ile karşımıza çıkacak. 
Tanıtımına az bir süre kala sızıntı haberleri duymaya alışkın olduğunu OnePlus X için bugün çok güçlü bir sızıntı geldi ve cihazın tüm özellikleri kesinleşti. Yanlışlıkla yayınlanan OnePlus X posterinde cihazın tüm özellikleri açıkça görünüyor. OnePlus X özellikleri kesinleşti! 

Sızıntıya göre OnePlus X; 2.33 GHz hızında çalışan Snapdragon 801 yonga setine, 3 GB RAM'e, 5 inç büyüklüğünde Full HD ekrana, 13 Megapiksel arka ve 5 Megapiksel çözünürlüğünde ön kameraya sahip olacak. 

OnePlus X, Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemi ile çıkışını gerçekleştirecek. OnePlus X fiyatı ise 1699 Yuan yani 270 dolar seviyesinde olacak. Orta-üst segment arasındaki bu cihaz için biçilen fiyat gayet uygun görünüyor. Tabii bu öngörüler OnePlus X'in sergilediği performansa göre değişebilir.shiftdelete

Ads Area