Ads Area

HALO 5 GUARDİANS 8 SAATTE BİTECEK

27 Ekim'de sadece Xbox One'a özel olarak piyasaya çıkacak olan Halo 5 Guardians'ın senaryosunun uzunluğu oyuncuları memnun etmedi. 

Oyunun hikayesini normal derece zorlukta oynayarak bitirmesi sadece 8 ile 12 saat sürüyor. Eğer mümkünse 4 Kişilik ekip çalışmasıyla oynanması önerilen bilim kurgu, aksiyon ve birinci şahıs vuruş oyunu olan Halo 5’i, Heroic (Normalin bir üstü) ya da Legendary (Heroic'in bir üstü) derecedeki zorluklarda bitirmek ise haliyle daha fazla zaman alıyor. 

Ancak bunun tek sebebi, o yükseklikteki zorluk seviyelerinde daha fazla ölüyor ve aynı sürekli olarak başa sarıyor olmanız. Halo 5’in yapımcısı olan 343 Industries, oyun içinde 13 gizli kafatası ve 117 adet gizli bilgi olduğunu söyledi, diğer minik detaylara daaşağıdaki görselden ulaşabilirsiniz. 
Hepsi de Halo serisine özel bilgiler içermekte. Eğer bu gizli eşyaları aramakla zamanınızı harcarsanız oyunun süresiniz biraz daha uzatmanız mümkün. Bunun yanında 343 stüdyosunun başını çeken isim, Josh Holmes, yayınladığı yazıda, Halo 5 27 Ekim’de satışlara çıkmadan önce çoklu oyuncu içeriklerinin güncelleneceğini ve oyun çıkmadan önce güncellemenin hazır olacağını açıkladı. 

4’e 4 oynanan Arena modu ile 12’ye 12 oynanan Warzone çoklu oyuncu modları ilk günden hazır, Forge modu ise Aralık ayında Halo 5: Guardians'a eklenecek. Halo 5, önümüzdeki hafta ön-indirmeye açık hale gelecek.hürriyet

Ads Area