Ads Area

GOOGLE STREET VİEW TÜRKİYEDE

Dünyanın en çok kullanılan online harita servisi olan Google Maps, başarılı yapısı ile kendini geliştirmeye devam ediyor. 

Google Maps, 360 derece fotoğraflardan oluşan Street View özelliğini Türkiye’de kullanıma sundu. Street View özelliği sayesinde harita üzerinden desteklenen bölgeleri oradaymış gibi gezebiliyorsunuz. 

Ülkemizde kullanıma yeni açıldığı halde Güneydoğu bölgesi hariç ülkenin büyük bir bölümünü görüntüleme imkanı sunuyor. Google Street View Çalışanları! 
Uzun süredir yurtdışında kullanılan servis için çalışmalarını sürdüren Google, geçtiğimiz aylarda iş ilanı açmıştı. Google Street View çalışanları 18kg ağırlığındaki 15 kameralı çanta ile sokakları dolaşıyorlar. 

Her 2.5 saniyede bir fotoğraflama yapan 15 kamera bu fotoğrafları kusursuz GPS etiketi ile Google'ın genel merkezine yolluyor ve fotoğraflar titiz bir çalışma sonucu birleştirilerek Türkiye sokaklarını 360° görüntüleme imkanı sunuyor. 

Cihaz üzerinde 1 ileri seviye GPS anteni, 15 adet özel yapım 5.1mm lensli kamera, lensleri buğulanmadan koruyan özel ekipmanlar, güç ve veri kablosu bulunuyor.shiftdelete

Ads Area