Ads Area

FACEBOOKTA PROFİL FOTOĞRAFI OLARAK VİDEO KONULABİLECEK

Facebook, geçtiğimiz günlerde erişim sorunları yaşasa da yenilikleri ile gündeme gelmekten vazgeçmiyor. 

Notlar bölümünü bir süre önce yenileyen Facebook, 360 derece videolara da destek vermeye başlamıştı. Popüler sosyal medya platformu bugün ise hareketli profil fotoğrafları özelliğini duyurdu. Profil fotoğrafınıza video ekleyin! 

Henüz kapalı Beta olan hareketli Facebook profil fotoğrafı özelliğini belli bir iOS kullanıcıları test edebiliyor. Facebook hesabına iOS işletim sistemine sahip bir cihazdan giriş yapmadıysanız kapalı betaya katılma şansınız maalesef ki bulunmuyor. 
Facebook’un hareketli profil fotoğraf özelliği video formatında olacak. 7 saniye uzunluğundaki videolarınızı Facebook profil fotoğrafı olarak kullanabileceksiniz. Videolu profil fotoğraf desteği ilerleyen günlerde herkes için kullanıma sunulacak. 

Yakında: Profil Videoları Oldukça kullanışlı ve eğlenceli görünen bu özellik tahmin edebileceğiniz gibi mobil veri tüketimini olumsuz etkileyecektir. Tahminlere göre Facebook hareketli profil fotoğraf özelliği için bir opsiyon koyulacak ve otomatik olarak videolu profil fotoğrafların yürütülmesi engellenecektir.shiftdelete

Ads Area