Ads Area

10 GB’LİK İNTERNET PAKETİ İLK KEZ TURKCELL PLATİNUM’DA

Turkcell Platinum yoğun iletişim ihtiyacı olan müşterileri için paket dünyasını yeniledi. Bireysel müşterilerde bir ilki gerçekleştiren Turkcell Platinum, aylık 10 GB’lık internet paketini devreye aldı. 

Bu ilkin yanı sıra “ayrıcalık paylaşım” modelini de geliştiren Turkcell Platinum, üyelerine sahip oldukları ayrıcalıkları sevdikleri bir kişiyle daha paylaşma imkanı sağladı. Turkcell Platinum, üyelerini iki önemli yenilikle tanıştırıyor. İlk olarak bireysel müşteriler için aylık 10 GB’lık internet paketlerini hizmete sunan Turkcell Platinum, aynı zamanda ayrıcalıkları paylaşma imkanını sağladı. 

Üstelik ayrıcalığın paylaşıldığı kişinin Turkcell’li olması yeterli; faturalı-faturasız, bireysel-kurumsal hat sahibi olması ya da tarifesi ise fark etmiyor. 

Seçilen ayrıcalığı paylaşmak, Platinum uygulaması üzerinden tek dokunuşla mümkün. Bu sayede Platinum müşterileri ulaşımdan eğlenceye ve indirim fırsatlarına kadar sevdiklerini özel hissettirecek pek çok ayrıcalığı, sevdiklerine hediye edebiliyorlar. 

Bireysel paketlerdeki en yüksek kota Turkcell Platinum, yoğun iletişim halinde olan müşterilerine yepyeni ve avantajlı bireysel tarifeler de sunuyor. Ayda 75 TL’den başlayan ve Platinum Plus adını taşıyan tarifeler 6, 8 ya da 10 GB internet, 1000 dakika konuşma ve 1000 SMS/MMS içeriyor. 10 GB’lık turbo hızında internet teklifi şu ana kadar sunulan bireysel paketler içerisinde en yüksek kotaya sahip olması açısından bir ilk olma özelliği taşıyor. 

 Yeni “Platinum Hafta Sonu” konsepti Yeni “Platinum Hafta Sonu” konsepti ile hafta sonları da daha ayrıcalıklı olacak. Hediye sinema biletlerinden indirimli kahvaltılara, yeni nesil kahvecilerde hediye kahvelerden Jatomi spor salonlarına ücretsiz girişlere kadar birçok yeni ayrıcalık Platinum Hafta Sonu ile Platinum müşterilerine sunulacak. 

Platinum müşterilere özel yeni tablet kampanyası ile çok yakında Platinum Plus 10 GB paketindeki müşteriler ZTE marka tabletlere ayda sadece 1 TL ek ücretle sahip olabilecek. Platinum müşterileri alışveriş yaparken de ayrıcalıklı olacak. 

Zorlu Center’da yılsonuna kadar 250 TL’ye kadar olan her ay istedikleri bir alışverişlerinde %25 indirim ayrıcalığından yararlanabilecekler. Bunun için Zorlu World uygulamasına üye olmak yeterli olacak.
Tags

Ads Area