Ads Area

SAMSUNG GALAXY TAB S2 TÜRKİYE'DE SATIŞTA

Samsung tarafından geçtiğimiz aylarda tanıtılan ilk metal kasalı Galaxy Tab S2 tablet modelleri, nihayet Türkiye'de satışa sunuldu. Güçlü özellikler sunan Galaxy Tab S2 modelleri, 8.0 inç ve 9.7 inç olmak üzere iki farklı model olarak karşmızda. 

Peki, Galaxy Tab S2 Türkiye fiyatı ne kadar? İşte yeni Galaxy Tab S2 modellerinin Türkiye fiyat listesi. Galaxy Tab S2 Türkiye fiyat listesi Samsung tarafından beyaz, altın ve siyah renkleri ile satışa sunulan Galaxy Tab S2 modelleri, tahmin edilene yakın fiyatlar ile satışa sunuldu. 

Üst düzey tasarımları ile dikkat çeken tablet, tabi ki yapılan uzun süreli çalışmaların karşılığını istiyor. Fiyatlara gelecek olduğumuzda Galaxy Tab S2 8.0 Wifi (T710) modeli 1299 TL, Galaxy Tab S2 9.7 Wifi (T810) modeli 1499 TL ve Galaxy Tab S2 4.5G/LTE (T817) modeli 1699 TL fiyat etiketleri ile satışa sunuldular. 

 İlk metal kasalı Samsung tabletler olan Samsung Galaxy Tab S2 modelleri, 5.6 mm incelikteki tasarımları, yüksek çözünürlüklü yeni nesil SuperAMOLED ekranları ve parmak izi okuyucu gibi özellikleri ile alınabilir görünüyorlar.shiftdelete

Ads Area