Ads Area

GİGABYTE GEFORCE GTX 950 XTREME GAMİNG DUYURULDU

Nvidia'nın çiçeği burnunda ekran kartı GeForce GTX 950, farklı optimizasyonlarla üretici ortaklar tarafından piyasaya sürülmeye devam ediyor. 

Gigabyte da agresif hız aşırtma değerlerine yer verdiği Gigabyte GeForce GTX 950 Xtreme Gaming ekran kartını duyurdu. Gigabyte GeForce GTX 950 Xtreme Gaming rakiplerinden farklı olarak hız aşırtmaya yönelik daha fazla imkan sunuyor. GPU Gauntlet Sorting adındaki bu teknolojide en verimli güç tüketimi ile en iyi hız aşırtma performansı elde ediliyor. 

 Gigabyte bu teknoloji için 6-pinli yerine 8-pinli PCIe portu kullanıyor ve karta daha fazla güç aktarımı sağlıyor. Ayrıca Titan X modelinden hatırlayacağımız yüksek kaliteli bobinler ve kapasitörler ile kartın ömrü uzatılıyor. Yine PCB alanı uzay endüstrisinde kullanılan materyallerle kaplanıyor ve nem, toz, pas gibi tehlikelerden korunuyor. 

Fabrika çıkışı kartın temel hızı 1203MHz, aşırtılmış hızı ise 1405MHz olarak belirlenmiş. Referans kartta temel hız 1026MHz, aşırtılmış hız 1190MHz şeklindeydi. Kartta yer alan Windforce 2X soğutma sistemi bakır ısı boruları ve alüminyum ısı dağıtıcı yapraklar ile destekleniyor. 

Fanlar ise üçgen şeklinde pervanelerden oluşuyor ve daha iyi soğutma kapasitesi sunuyor. 3D-Active Fan teknolojisi ile belirli bir ısının altında fanlarını kapatan ve sessizlik sağlayan kart özelleştirilebilir renkli LED'lerle donatılmış Windforce logosu barındırıyor. Gigabyte GeForce GTX 950 Xtreme Gaming ekran kartı 180$ fiyat etiketine sahip.donanimhaber

Ads Area