Ads Area

ASUS YENİ ZENFONE 2 LASER TELEFONUNU DÜNYADA İLK KEZ TÜRKİYE’DE GÜN YÜZÜNE ÇIKARDI

Zen felsefesini teknolojiye yansıtarak şıklık, işlevsellik ve performansın kusursuz dengesini kuran ASUS, amiral gemisi akıllı telefonu ZenFone 2’nin üç yeni modelini tanıttı. 


Tanıtım toplantısında ASUS, ZenFone 2 Laser’in 6 inç ekrana sahip versiyonunu tüm dünyada ilk kez Türkiye’de görücüye çıkardı. ASUS bugün gerçekleştirdiği tanıtım toplantısında, gerek performans gerekse tasarım açısından tüketicilerden yoğun ilgi gören ASUS ZenFone 2’nin üç yeni modelini daha duyurdu. 

ASUS; ZenFone Selfie, ZenFone 2 Laser ve ZenFone Go isimli yeni modeller ile satışı devam eden ZenFone 2’nin üstün başarısını sürdürmeyi amaçlıyor. 5’’, 5.5’’ ve dünyada ilk kez Türkiye’de gün yüzüne çıkan 6.0’’ versiyonları ile ZenFone 2 Laser, lazer bazlı otomatik odak özelliğine sahip 13MP PixelMaster kamerası ile fotoğraf ve video tutkunlarının vazgeçilmezi olacak. 

Etkinlikte tanıtılan ZenFone Selfie modeli ise 13MP PixelMaster ve Real Tone flaş özelliklerine sahip ön ve arka kameraları ile selfie çekimlerinde çıtayı hiç olmadığı kadar yükseltirken ZenFone Go ileri teknoloji ile tasarlanmış anteninin çekim performansı sayesinde kesintisiz iletişimi zirveye taşıyor.

“6 inç ZenFone 2 Laser’in tanıtımı Türkiye’ye verdiğimiz önemin göstergesi” 
Tanıtım toplantısında bir konuşma yapan ASUS Sistem İş Grubu Türkiye Ülke Müdürü Bora Aras; yeni çıkardıkları modellerin, satışı devam etmekte olan amiral gemileri ZenFone 2’nin başarısını takip edeceğine inandıklarını belirtti. 

Konuşmasında ASUS’un Türkiye’ye verdiği öneme de değinen Aras, “ZenFone ailemizin ilk versiyonlarını 2014 yılının Ağustos ayında sizlere tanıtmıştık. Kısa bir süre içerisinde tüketicilerden çok büyük talep gördük. Yoğun talep sonucunda 2014’ün 4. çeyreğinde zincir teknoloji mağazalarında en çok talep gören ilk üç markadan biri haline geldik. Bu senenin Haziran ayında tanıttığımız ZenFone 2 ile bu başarımızı daha da artırdık. 

Bugün ise ZenFone 2’nin yeni modelleri ZenFone Selfie, ZenFone 2 Laser ve ZenFone Go ile karışınızdayız. Tanıtımını yaptığımız telefonlar içerisinde yer alan 6 inç ekrana sahip ZenFone 2 Laser’i tüm dünyada ilk kez Türkiye’de gün yüzüne çıkarıyor olmamız ASUS olarak Türkiye’ye verdiğimiz öneminin bir göstergesidir.” dedi.  

Fotoğraf ve video tutkunlarının vazgeçilmezi ZenFone 2 Laser 5’’ (ZE500KL), 5.5-inç (ZE550KL) ve tüm dünyada ilk kez Türkiye’de görücüye çıkan 6.0-inç (ZE600KL) versiyonları ile ZenFone 2 Laser sahip olduğu 1280 x 720-piksel HD çözünürlüklü ekranı ve çizilmeye dirençli rakipsiz Corning® Gorilla® Glass 4 camı ile ek olarak özellikle yüksek kalitede fotoğraf ve video çekimi için bir çok üstün özellik ile geliyor. 

13MP PixelMaster kamerasında kullanılan Lazer bazlı otomatik odaklama teknolojisi kullanıcıların yalnızca 0,3 saniye içerinde muhteşem netlikte çekimler yapmasını sağlıyor.  
Selfie çekimlerinde çıtayı yükselten telefon: ZenFone Selfie ASUS, bugün özellikle selfie çekimlerinde devrim yaratacak yeni akıllı telefonu ZenFone Selfie’yi (ZD551KL) de tanıttı. 

Kullanıcının, 1920 x 1080-piksel çözünürlüğüne sahip 403ppi ekranı üzerine parmağı ile basit bir “S” şekli çizerek kolaylıkla selfieler çekebildiği telefonda bulunan Güzelleştirme modu ile selfieler üzerinde gerçek zamanlı olarak düzenlemeler yapılabiliyor. Panorama mod ile 140 dereceli selfieler çekilebiliyor.  

Olağanüstü çekim gücü ile kesintisiz iletişim  
ASUS’un yeni telefonu ZenFone Go ise sahip olduğu ileri teknoloji ile tasarlanmış anteni sayesinde, sinyal gücünün zayıf olduğu alanlarda dahi olağanüstü bir performans sergiliyor. Bu sayede kullanıcının hiçbir konuşması kesintiye uğramıyor. Dahası bu teknoloji yeni sinyal ararken fazla güç tüketmemesi nedeniyle standby zamanını da oldukça artırıyor.  

699 TL’den başlayan fiyatlarla 
Çift SIM kart yuvası, değiştirilebilir pil, Android Lollipop işletim sistemi, güçlü işlemci ve hafıza, sağlam ekran ve birçok renk ve depolama seçeneği ile gelen telefonların satış fiyatları ise şu şekilde: 
ZenFone Go 5¨ (ZC500TG) 1.3 GHz/2GB 16GB ROM: 699TL ZenFone 2 Laser 5¨ (ZE500KL) 1.2 GHz/2GB 16GB ROM: 899TL ZenFone 2 Laser 5,5¨ (ZE550KL) 1.2 GHz/2GB 16GB ROM: 999TL 
ZenFone 2 Laser 6.0¨ (ZE600KL) 1.5 GHz/2GB 16GB ROM: 1.099TL ZenFone Selfie 5.5¨ (ZD551KL) 1.5 GHz/3GB 32GB ROM: 1299TL

Ads Area