Ads Area

11.LED&LED AYDINLATMA FUARI İÇİN SON 24 SAAT

Ulusal ve uluslararası alanda yürütülen tanıtım çalışmaları, yerli-yabancı birçok farklı şehir ve ülkeden gelen katılımcıları, sektöre yön verecek etkinlikleri ve piyasaya sunulacak sayısız teknolojik yenilikleri ile dev bir organizasyon olan Uluslararası Led&Led Aydınlatma Fuarı 1-4 Ekim tarihlerinde ziyaretçileriyle buluşmak için artık geri sayımda. 

Marmara Tanıtım Fuarcılık ekibi tarafından yapılan hazırlıkların yavaş yavaş sonuna gelinirken, katılımcı firmaların da fuar sunumlarını, ürünlerini ve sunum ekip organizasyonlarını bitirdikleri bu son günde, sektör artık Led&Led Aydınlatma Fuarı ile yeni iş sezonuna ‘merhaba’ demeyi bekliyor. 

Düzenlenmeye başlandığı 2007 yılından itibaren her sene fuar katılımcı ve ziyaretçi rakamlarını artırarak sektörün vazgeçilmez organizasyonu olan Led&Led Aydınlatma Fuarı, aynı zamanda bölgedeki en büyük sektörel buluşma platformunu da oluşturmaktadır. 

Sektörün nabzını tutarak, teknolojik eğilimleri aydınlatacak şekilde organize edilen Led&Led Aydınlatma Fuarı, alanında tek fuar olma özelliğiyle bu yıl da İstanbul Fuar Merkezi 9. ve 10. hollerde organize edilecektir.

Piyasaya çıktığı ilk zamanlarda sadece televizyonlarda kullanılan ve geniş kitleler tarafından da bu şekilde bilinen bir teknoloji olan LED, günümüzde aydınlatma kaynağı olarak tasarruf, verimlilik ve performans gibi konularda kendisini kanıtlamış olup piyasadaki yerini sağlamlaştırmıştır. 

LED teknolojisinin tüm dünyadaki yükselen grafiğine benzer bir tablonun rakamlara bakıldığında Led&Led Aydınlatma Fuarı’na da yansıdığını çok açık bir şekilde görebilmekteyiz. 2014 yılında 259 firmanın katılımcı olarak yer aldığı Led&Led Aydınlatma Fuarı’nda, 2015 yılında ise 312 firma yer alacaktır. 

Yine 2014 yılında firmalar tarafından tutulan alan 10.200 m2 iken, 2015 yılında bu rakamın 12.840 m2 çıktığını görüyoruz. 11. Uluslararası Led&Led Aydınlatma Fuarı’nın yanı sıra, 4. Uluslararası Electronist Fuarı’na da ev sahipliği yapacak bu dev organizasyonla, her türlü elektronik cihaz, komponent ve gömülü sistem fuar ziyaretçileriyle buluşacaktır. 

7. Led Konferansı ve 6. Led Yarışması’nın da yer alacağı etkinliklerle 11. Uluslararası Led&Led Aydınlatma Fuarı ve 4. Uluslararası Electronist Fuarı 1-4 Ekim tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi 9-10. hollerde ziyaretçilerini ağırlayacaktır.

Ads Area