Ads Area

LG G PRO 3 TEKNİK ÖZELLİKLERİ ORTAYA ÇIKTI

Güney Koreli üretici LG’nin büyük ekranlı akıllı telefon serisi G Pro’nun son üyesi geçtiğimiz yılın başlarında resmiyet kazanmıştı. 

Her pazarda satışa sunulmayan LG G Pro 2, amiral gemilerinin büyüyen ekran boyutları nedeniyle G Pro serisinin son üyesi olacağı gündeme gelmişti. 

 Uzun bir süredir bu iddiayı doğrulayacak nitelikte sesi soluğu çıkmayan model, ortaya çıkan yeni raporlar yeniden gündeme geldi. 
Görünen o ki LG bu düşünceden vazgeçmiş serinin üçüncü üyesini hazırlamaya karar vermiş. Ortaya çıkan raporlar LG’nin bu seriyi devam ettireceği ve G Pro 3’ü bu yılın sonuna kadar duyuracağı yönünde. Ayrıca raporlar bize sadece serinin devam edeceğini değil nasıl bir cihazla karşılaşacağımıza söylüyor.

Rapora göre LG G Pro 3, 6 inç büyüklüğünde Quad HD yani 1440 x 2560 piksel çözünürlüğünde bir ekrana sahip olacak. Bu ekranın inç başına düşen piksel sayısı ise 490 olacak. İşlemci tarafında Qualcomm’un yeni en güçlü işlemcisi olan Snapdragon 820 ile çalışacak olan LG G Pro 3, 4 GB RAM’e sahip olacak. 

Arttırılabilir hafıza destekleyeceği belirtilen modelin dahili hafızası ise 32 GB olacak. Kamera tarafında 20.7 Megapiksellik ana kameraya yer verecek olan LG G Pro 3, ön tarafta ise 8 Megapiksellik bir kamera kullanacak. 

Android 5.1 Lollipop işletim sistemi ile çalışacak olan LG G Pro 3, artık akıllı telefonların olmazsa olmazı diyebileceğimiz parmak izi tarayıcıyı da beraberinde getirecek. Henüz modelin nasıl göründüğüne dair bir sızıntı gerçekleşmemişken, LG G Pro 3’ün 790 dolar fiyat etiketine sahip olacağı iddia ediliyo.shiftdelete

Ads Area