Ads Area

ANADOLUJET RAMAZANDA KONFORU KARAYA TAŞIYOR

AnadoluJet, araç kiralama markası Enterprise ile yaptığı işbirliğiyle yolcularına hesaplı fiyatlara araç kiralama imkânı sunuyor. 

10 Temmuz 2015 tarihine kadar geçerli olan Ramazan kampanyası kapsamında tüm AnadoluJet yolcuları; Ford Focus Dizel araçları günlük 85 TL, Toyota Corolla dizel otomatik araçları günlük 95 TL, Nissan Qashqai otomatik araçları ise günlük 130 TL’den gün sınırı olmadan kiralayabiliyor. 

Yalnızca havada değil, karayolu ulaşımında da güçlü markalarla işbirliğine giden AnadoluJet, araç kiralama şirketi Enterprise ile Ramazan ayına özel bir kampanya başlattı. AnadoluJet’in, yolcularına karayolu seyahatinde de katma değer sunan bu özel kampanyasından yararlananlar kiraladıkları özel araçlarla gönüllerince geziyor. 

10 Temmuz 2015 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında; Ford Focus Dizel araçlar günlük 85 TL, Toyota Corolla dizel otomatik araçlar günlük 95 TL, Nissan Qashqai otomatik araçlar ise günlük 130 TL’den gün sınırı olmadan kiralanabiliyor. 

Rezervasyon koşulu aranmayan kampanyada, sınırlı sayıdaki araçlardan birini kiralama fırsatını yakalamak için acele etmek gerekiyor. AnadoluJet’in Enterprise ile sunduğu avantajlı araç kiralama hizmeti için rezervasyonlar, 444 4 937 numaralı Enterprise Türkiye çağrı merkezinden, www.enterprise.com.tr web adresinden ve direkt Enterprise Satış ofislerinden yapılabiliyor. 

AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşabilirsiniz.

Ads Area