Ads Area

VODAFONE SMART 6 VE SMART TAB 6 TEMMUZDA SATIŞTA

Vodafone Smart 6 ve Vodafone Smart Tab 6, 1 Temmuz'da satışa çıkıyor. Vodafone Smart Watch 6 akıllı saatin piyasaya çıkış tarihi ise henüz belli değil. 

Vodafone Türkiye, akıllı telefon Vodafone Smart 6, operatör markalı ilk 4G tablet Vodafone Smart Tab 6 ile Vodafone'un ilk giyilebilir teknoloji ürünü akıllı saat Vodafone Smart Watch 6'dan oluşan Vodafone Smart 6 ailesini tanıttı. 

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk cihazın özelliklerini şöyle sıraladı; “Vodafone Smart 6, 151 gr ağırlığında ve 5,5 inçlik Full HD ekrana sahip. Ayrıca 13 MP arka ve 5 MP ön kamerası bulunuyor.” Buruk, “Vodafone Smart 6 için ön sipariş verenler için fiyatı 699 TL, daha sonra ise 899 TL olarak satılacak” dedi. 
Buruk, Vodafone Smart ailesinin ilk defa Türkiye'de olmakla beraber dünyanın 10 ülkesinde tanıtılacağını belirtti. Peşinde 699 liradan satılacak Operatör markalı ilk 4G tablet olan ve 150 Mbps'e kadar bağlantı hızlarını destekleyen Vodafone Smart Tab 6'nın ise 406 gram ağırlığında ve 7,99 mm inceliğinde olduğu bilgisini veren Buruk, peşin satış fiyatının da 699 lira olacağını dile getirdi. 

Vodafone markalı ilk giyilebilir teknoloji ürünü olan Vodafone Smart Watch 6 akıllı saat ise Android 4.3 ve iOS 7 üzerindeki tüm cihazları destekliyor.

Ads Area