Ads Area

TEKNOSADAN 150 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞ YAPANLAR TOTAL’DEN 15 TL BEDAVA YAKIT KAZANIYOR

TeknoSA mağazalarından Turuncu Kart ile tek seferde 150 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, Club TOTAL üyesi TOTAL istasyonlarında geçerli 15 TL bedava yakıt için kampanya şifresi kazanacak. 

TOTAL ve TeknoSA işbirliği çerçevesinde, 01-30 Haziran 2015 tarihleri arasında, TeknoSA mağazalarından Turuncu Kart ile tek seferde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan Club TOTAL üyeleri, TOTAL istasyonlarında geçerli 15 TL bedava yakıt için kampanya şifresi kazanacak. 

Kampanyadan yararlanmak için Club TOTAL Card sahiplerinin kayıtlı cep telefonu numarasından “TEKNOSA” yazıp bir boşluk bırakarak kampanya şifresini 0532 750 04 96’ya SMS göndermeleri yeterli. Club TOTAL Card’ı olmayanlar ise, Club TOTAL üyesi TOTAL istasyonlarından kartlarını aldıktan sonra kampanya şifresini 0532 750 04 96’ya SMS göndererek kampanyaya kayıt olabilirler. 

Club TOTAL üyesi TOTAL istasyonlarından yapılacak toplam 150 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişinden sonra, kampanyaya kayıt olan Club TOTAL Card sahiplerinin kartlarına 15 TL bedava yakıt tutarı PuanTOTAL olarak yüklenecek. Kampanyadan kazanılan 15 TL ve üzeri yakıt tutarları 15 Aralık 2015 tarihine kadar kullanılmadığı takdirde, kartlardan silinecek. 

Bu kampanyadan, katılım şartlarını yerine getiren her Club TOTAL kart sahibi, kampanya boyunca istediği kadar yararlanabilecek. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.total.com.tr ve www.teknosa.com adreslerinden ulaşabiliyor.

Ads Area