Ads Area

NUVO MOBİL VE İNTERNET BANKACILIĞINA GİRENLER VESPA KAZANMA ŞANSINI YAKALIYOR

25 Mayıs - 30 Haziran tarihleri arasında Nuvo Mobil ve İnternet Bankacılığı’na giriş yaparak çekilişe katıl, son model Vespa senin olsun! Yapacağın her işlemde çekiliş hakkı kazanarak şansını arttır! 

Üstelik 20 iPad Mini, 20 GoPro Hero4 ve 3 DJI Phantom3 Drone ödüllerinden biri seni bekliyor! Kazanma şansımı nasıl artırabilirim? Nuvo İnternet ve Mobil bankacılığı’na her giriş yaptığında 1 çekiliş hakkı olmak üzere toplam 5 çekiliş hakkı, “Kredi ve Kredi Kart dahil tüm Ödemeler, Para Transferleri, Kredi Başvurusu ve Kullanımı, Kredi Kartı, Vadeli Mevduat” işlemlerinden herhangi birini yaptığında her bir işlem için 1 çekiliş hakkı olmak üzere, Toplam 20’ye kadar çekiliş hakkı kazanabilirsin. Nuvo’ya üye değilsen, Nuvo’ya web’ten, cepten ve tabletten kolayca başvurabilir, Vespa’yı kazanma şansını yakalayabilirsin! 

Kampanya tarihleri arasında, Türkiye genelinde Nuvo Mobil ve İnternet Bankacılığının tanıtımı amacıyla, Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.‘ne ait www.nuvo.com.tr’ye (ücretsiz) veya Nuvo Mobil Bankacılığı’na kullanıcı kodu/TCKN bilgileri ile giriş yapan bireysel müşterilere 1 çekiliş hakkı , Nuvo Mobil veya Nuvo İnternet Bankacılığı’nda yapılan her işlem için (Para Transferleri, Ödemeler, Kredi Kartı, Vadeli Mevduat işlemleri dahil) 1 çekiliş hakkı verilecektir. 
(Kampanyaya katılım, giriş yapanlar için 5, işlem gerçekleştirenler için 15, toplamda 20 çekiliş hakkı ile sınırlıdır.) Çekiliş, 08.07.2015 tarihinde halka açık şekilde yapılacaktır. 

Yapılacak olan çekilişte; 1 kişiye Vespa Primavera (150 3V i - 2015 model)(Birim Fiyat; 13.100 TL), 3 kişiye DJI Phantom 3 Professional (Birim Fiyat; 5.180,2 TL), 20 kişiye Go Pro Hero 4 Silver Edition (Birim Fiyat; 1.268,5 TL), 20 kişiye iPad Mini (16 GB wi-fi + Cellular ) (Birim Fiyat; 1.037,22 TL ) hediye edilecektir. 

Asil ve yedek talihliler 15.07.2015 tarihinde Posta Gazetesi’nde ilan edilecektir. İkramiye kazanan asil talihlilerin 30.07.2015, yedek talihlilerin ise 14.08.2015tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Asil ve yedek talihlilere iadeli taahhütlü posta kanalıyla tebligat yapılacaktır. Asil ve yedek talihlilere iadeli taahhütlü posta kanalıyla tebligat yapılacaktır. Kampanyaya yalnızca Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. bireysel müşterileri katılabilir. 

Kampanyaya katılım, giriş yapanlar için 5, işlem gerçekleştirenler için 15, toplamda 20 çekiliş hakkı ile sınırlıdır. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. çalışanları ile 18 yaşından küçük olanlar düzenlenen piyango ve çekilişlere katılamazlar, katılmış olsalar dahi ikramiye kazanmaları halinde bu ikramiyeler verilmez. 

İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.

Ads Area