Ads Area

LUMİA 940 XL 2K EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ İLE GELECEK

Microsoft'un geliştirmekte olduğu yeni nesil akıllı telefonu Lumia 940 XL hakkında her geçen gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Geçtiğimiz günlerde Lumia 940 XL'nin iris taramayla geleceği iddia edilirken bugünsen yepyeni bir iddia ortaya çıktı. 

 Lumia 940 XL Windows Phone Platformunda Bir İlk Olacak! Windows Phone uygulamalarını tanıtmak ve satmakla uğraşan bir reklam ağı olan AdDuplex ise ortaya atılan iddialardan bazılarını doğruladı. AdDuplex'e göre Lumia 940 XL, Samsung'un Note serisine benzer özelliklerle karşımıza çıkacak. 

Onaylanan belgelere göre Microsoft RM-1100 kod adına sahip model, Windows Phone ekosisteminin ilk 2K çözünürlüğünde ekrana sahip modeli olacak. 5.7 inç büyüklüğünde ekrana sahip olacak olan model, Snapdragon 810 çipset ile gelecek. 25 Megapiksel ana kameraya sahip olması beklenilen Lumia 940 XL, 4K çözünürlüğünde video kaydı yapabilecek. 
Belgelerde gözüken bir diğer model ise Microsoft RM-1104 kod adına sahip. Bu modelin ise Lumia 940 olacağı iddia edilirken bu modelin 5.2 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüğünde bir ekrana sahip olacağı söyleniyor. 

 Bu modelin ayrıca Qualcomm'un ilk defa LG G4'de karşımıza çıkan çipseti Snapdragon 808 ile geleceği iddia ediliyor. Bakalım Microsoft bu iddiaları doğru mu çıkaracak bunu zamanla hep birlikte öğreneceğiz.shiftdelete

Ads Area