Ads Area

KLİKSA DA 150 TL HEDİYE ÇEKİ

Kampanya 24 Haziran 2015 00:00'da başlayacak ve 26 Haziran 2015 saat 23:59'da sona erecektir. 

kliksa.com’dan 24-25-26 Haziran 2015 tarihlerinde tek seferde yapacağınız 150 TL ve üzeri alışverişlerde 20 TL, 500 TL ve üzeri alışverişlerde 55 TL, 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde 150 TL hediye çeki kazanacaksınız. 

24-25-26 Haziran 2015 tarihlerinde yapılan alışverişlerin iptal veya iade edilmesi durumunda hediye çeki kazanılamayacaktır. Hediye çekleri 8-9-10 Temmuz 2015 tarihlerinde kullanılabilecektir. Hediye çekleri aktif olduğunda e-posta ile bilgilendirilecektir. 

Her alışverişte yalnızca 1 adet hediye çeki kazanılabilir. Altın, Takı, Mücevher ve Bebek Bezi alışverişlerinde hediye çeki kazanılamayacaktır. Hediye çeki kazanmak için yapılacak harcamada ödenen tutar baz alınacaktır. 

Ödeme sırasında kullanılacak başka bir indirim kuponu, kredi kartı puanı veya vade farkı hariç tutulacaktır. Bir kişinin birden fazla kliksa.com hesabı açarak hediye çeki kazanmaya çalışması durumunda, bu hesaplar tespit edilecek ve bu kişi sadece 1 tane hediye çeki kazanacaktır.Bir kişi kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilir. 

Kampanyada hediye çeki kazanmanızı sağlayacak birden fazla işleminiz olması durumunda sadece en çok indirim kazanacağınız alışverişiniz geçerli sayılacaktır. 20 TL’lik hediye çeki en az 150 TL, 55 TL’lik hediye çeki en az 500 TL, 150 TL’lik hediye çeki en az 1.000 TL ve üstü sepet alışverişlerinde kullanılabilir. 

Her alışverişte yalnızca 1 adet hediye çeki kullanılabilir. Hediye çekleri bölünerek farklı alışverişlerde kullanılamazlar. Kampanyadan kazanılan hediye çekleri en geç 10 Temmuz 2015 günü kullanılabilir. Bu tarihten sonra hala kullanılmayan hediye çekleri geçersiz sayılacaktır. 

kliksa.com kampanyayı durdurma ve koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Alıcı, hediye çekini kullandığı alışverişin tamamını iptal veya iade ettiğinde, kampanya halen devam ediyorsa hediye çeki kendisine tekrar gönderilecektir. Parçalı iade durumunda, iade edilen ürün tutarının toplam sipariş tutarına oranına göre bir iade hediye çeki gönderilecektir. 

Bu kampanya banka kampanyaları ile birleştirilebilir fakat başka bir kupon veya çek kampanyası ile birleştirilemez. İndirim kuponu kullanarak gerçekleştirilen alışverişler bu kampanyaya dahil değildir. Yaptığınız alışverişlerden kazandığınız hediye çekleri Altın, Takı, Mücevher ve Bebek Bezi kategorisindeki ürün alışverişlerinde kullanılamamaktadır. 

Size özel hediye çekini nasıl kullanırsınız? 
Satın almak istediğiniz ürünleri sepetinize ekledikten sonra "Sepetim" sayfasında Hediye çeki veya promosyon kodu kullanmak istiyorum kısmında 8-9-10 Temmuz 2015 tarihlerinde geçerli olacak hediye çekini seçerek "Kullan" butonunu tıklayın. Hediye çeki tutarı sepet tutarınızdan indirim olarak düşecektir.

Ads Area