Ads Area

VODAFONE GEÇENE 3GB VEYA 3000 DK HEDİYE

1 Nisan 2015 - 31 Mayıs 2015 tarihleri arasında numara taşıma yoluyla Vodafone bireysel tarifelerine gelip 30 gün içerisinde Vodafone’lu bireysel bir aboneyi referans gösteren aboneler ve yeni gelen abone tarafından referans gösterilen bireysel Vodafone aboneleri kampanyadan faydalanabilir. 

Kampanya kapsamında yurt içi Vodafone’lularla 3000 dakika veya yurt içinde geçerli 3GB internet hediyesi kazanılacaktır. Numara taşıma yolu ile gelip referans gösteren abonenin ve referans gösterilen abonenin, kampanya kapsamında sunulan hediyelerden yararlanabilmesi için Vodafone Bireysel (Bireysel Esnaf Tarifeleri dahil) Tarifelerinde olması gerekmektedir. 

Numara taşımayla gelen yeni müşteriler kampanya başvurusunu Vodafone'da aktif duruma geçtikten sonraki 30 gün içerisinde yapmalı ve referans kişiden onayını almalıdır. 

Promosyonun yüklenmesi için referans gösterilen kişi referans olduğunu 48 saat içerisinde SMS ile onaylamalıdır. Aynı anda sadece 1 numara referans gösterilebilir ve gerektiğinde referans isteği iptal edilerek başka bir GSM referans gösterilebilir. 

Promosyon yüklemeleri referans gösteren faturasız abonelere kampanya başvurusunun onaylanmasından sonra - eğer son 1 ay içerisinde minimum yükleme tutarını gerçekleştirmişlerse; faturalı abonelere ise kampanya başvurusunun onaylanmasını takiben yapılacaktır. 

Referans gösteren faturasız aboneler, kampanya başvurusu sırasında, son 1 ay içerisinde minimum yükleme tutarını gerçekleştirmemişlerse, kendilerine ve referans gösterdikleri Vodafone abonelerine promosyonlar, referans gösteren abonenin sonraki 1 ay sürecince yapacağı ilk minimum Cep Lira yükleme karşılığında tanımlanacaktır. 

Referans sonrası 1 ay içerisinde yükleme yapılmazsa , promosyon yüklemesi referans gösteren ve gösterilen abonenin GSM nosuna yapılmayacaktır (Promosyonlar referans gösteren ve referans gösterilen abonelerin ikisi de kampanya şartlarını sağladığında iki tarafa da yüklenir) 

Abonelere yapılacak olan promosyon yüklemeleri şu şekilde olacaktır: Referans gösterilen Vodafone abonelerinin hatlarına, referans oldukları her abone için tek seferde 60 gün boyunca yurt içi Vodafonelularla geçerli hediye 3000 dakika veya tek seferde yine 60 gün geçerli hediye 3 GB yurt içi internet hakkı yüklenecektir. 

Vodafone’a numara taşıma yolu ile gelip, Bireysel Faturalı veya Faturasız bir aboneyi referans gösteren abonelere ise; eğer 18 Mart 2015 tarihine kadar GSM numaraları Vodafone’a numara taşıma yolu ile taşınmamış ise veya herhangi bir şekilde Vodafone’da bulunmamis ise, tek seferde 180 gün boyunca yurt içi Vodafonelularla geçerli hediye 3000 dakika veya tek seferde 180 gün geçerli hediye 3 GB yurt içi internet hakkı yüklenecektir. 

Eğer 18 Mart 2015 tarihine kadar GSM numaraları Vodafone’a numara taşıma yolu ile taşınmış ise veya herhangi bir şekilde Vodafone’da bulunmuş ise, tek seferde 60 gün boyunca yurt içi Vodafonelularla geçerli hediye 3000 dakika veya tekseferde yine 60 gün geçerli hediye 3 GB yurt içi internet hakkı yüklenecektir. 

Aboneler, referans gösterme veya referans olmayı onaylama anlarında, 3000 Vodafone içi dakika veya 3 GB internet tercihlerini belirteceklerdir. Promosyonlar 3. Şahıslara aktarılamayacaktır. Vodafone'a numara taşıyarak bir GSM hattı sadece 1 defa hediye kazanabilir; mevcut veya yeni gelen GSM noları başkalarına referans olarak Vodafone'a getirdikleri kişiler için kampanya süresi boyunca en fazla 3 kişiye referans olarak 3 defa hediye kazanabilirler. 

Detaylı bilgi: Vodafone Cep Merkezleri ve vodafone.com.tr


Ads Area