Ads Area

TTNET MOBIL 3G İNTERNET AYDA 5 TL

TTNET müştelerine özel, çok avantajlı mobil 3G tarifeleriyle internetinizi yanınızda taşıyın!


TTNET ile internet her yerde seninle! Hem hesaplı, hem akıllı.. Şimdi TTNET Mobil 3G Modemli 1GB Tarifesi aylık 5TL*, TTNET Mobil 3G Modemli 2GB tarifesi aylık sadece 9TL! 

Kademeli olma özelliği sayesinde 1 GB veya 2 GB kotanız dolsa bile paketiniz otomatik olarak 4 GB’ a yükselir. 4 GB kullanım için ayda sadece 19 TL ödersiniz. Kotasında durma özelliği sayesinde 4 GB kullanım sonrası hız 1 Kbps’ye düşer ve fatura sürpriziyle karşılaşmazsınız. Üstelik 12 ay taahhüt karşılığında TTNET Mobil Gezgin modem de ücretsiz.

 *1GB 5 TL mobil internet paketinden sadece TTNET Üniversiteli Kampanyasındakiler yararlanabilir. 2GB 9 TL paketi tüm TTNET İnternet müşterilerine açıktır.TTNET Mobil 3G Modemli 1GB tarifesinden sadece TTNET Üniversiteli Kampanyasındakiler TTNET müşterileri, TTNET Mobil 3G Modemli 2GB Kampanyasından tüm bireysel TTNET internet müşterileri 12 ay taahhütle yararlanabilir. 

Kampanyadan yararlanmak için TTNET Mobil 3G abonelikleri yapılması gerekmektedir. Mobil iletişim Avea tarafından sağlanmaktadır. Kampanya kapsamında 12 ay taahhüt karşılığında rayiç bedeli 75 TL olan mobil Modem ücretsiz olarak verilecektir. 

Abone tarafından bulunulan fatura dönemi içerisinde tercih edilen paketin (1 GB / 2GB) kotasının aşılması halinde paket otomatik olarak 4 GB’a yükseltilecektir. Abonenin kotasının 4 GB yükselmesi durumunda , (kota aşılan aylar için) 4 GB için 19 TL (KDV, ÖİV dahil) faturasına yansıtılacaktır. 

Abonenin 4 GB ‘lık mobil data kotasının dolması halinde ise, hızı 1 Kbps’ye düşerek kullanım durdurulacak ve 4 GB sonrası ücretlendirme yapılmayacaktır. Kampanyalı fiyatlar abonenin TTNET İnternet abonesi olduğu durumlar için geçerlidir.Detaylar ttnet ofisleri ve ttnet web sitesinde

Ads Area