Ads Area

SONY XPERİA C4 DUYURULDU

Akıllı telefonların kameraları son yıllarda çok gelişti. Geçtiğimiz yıl ortaya çıkan Selfie akımı ise, telefon üreticileri için yeni bir pazar daha oluşturdu. 

Geçtiğimiz yıl Xperia C3 adlı modeli ile pazarda başarılı olmaya çalışan Sony, ne yazık ki bu model ile çok büyük satışlara ulaşamamıştı. Marka bu yıl çok daha güçlü bir model ile karşımıza çıkıyor. 

Saatler önce Sony'nin tanıttığı Xperia C4, yine 5 Megapiksel çözünürlükte flaşlı ön kamera ve 13 Megapiksel ana kamera ile geliyor. Ön kamera ile HD videolar, arka kamera ile Full HD video çekimleri yapılabiliyor. Daha iyi tasarım ve donanım Xperia C3 ile aynı boyutta ekrana sahip Sony Xperia C4, daha yüksek Full HD ekran çözünürlüğü sunuyor. 

Xperia C4, kasada ise Xperia C3'ten biraz daha ince ekran çerçevelerine sahip. Ancak ince çerçevelerle birlikte cihazın kalınlığıda Xperia C3'ten 0.3 mm artarak 7.9 mm olmuş. 

Cihazın donanımına geldiğimizde ise bizleri 1.7 Ghz hızında 8 çekirdekli MediaTek MT6752 işlemci ve Mali T760 MP2 grafik işlemci karşılıyor. 

Depolamada ise hem hafıza hem de RAM iki katına çıkarak 16 GB ve 2 GB olmuş. 2600 mAh batarya ve Android 5.0 Lollipop ile duyurulan Sony Xperia C4, Haziran ayında satışa sunulacak.shiftdelete


Tags

Ads Area